Νίκες για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ (video)

Νίκες για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ (video)

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ προχώρησαν με εκτός έδρας νίκες σε Βόλο και Περιστέρι αντίστοιχα, μένοντας στο κυνήγι του Ολυμπιακού.

Άνετο πέρασμα από τον Βόλο για τον ΠΑΟΚ και νίκη με 4-0. Στο 21’ ο Φερνάντες ανέτρεψε στην περιοχή τον Μίτριτσα με τον διαιτητή Παπαπέτρου να δείχνει την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κούρτιτς για το 1-0.

Οκτώ λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ διπλασίασε τα τέρματα του με κεφαλιά του Ίνγκασον στο δεύτερο δοκάρι. Από κόρνερ και το 3-0 του δικεφάλου στο 64’ με την προβολή του Σάστρε, ο οποίος σκόραρε στο ντεμπούτο του. Το τελικό 4-0 στο 73’.
Ο Μίτριτσα έκανε την κούρσα από τα αριστερά, χαμηλή σέντρα στον Άκπομ που πλάσαρε εύστοχα. Πέμπτη συνεχόμενη νίκη για τον ΠΑΟΚ που έφτασε τους 37 βαθμούς.

Ένα βαθμό πίσω του η ΑΕΚ που νίκησε με 2-0 στο Περιστέρι τον Ατρόμητο. Στο 23’ ο Μάνταλος εκτέλεσε το φάουλ, ο Λιβάι Γκαρσία έκανε κοντρόλ στην περιοχή και σούταρε με τον Γιαννιώτη να απομακρύνει και στην επαναφορά ο Τζαβέλλας με δυνατό σουτ σκόραρε.

Το 2-0 στο 51’ ανήκει στον Λιβάι Γκαρσία και την εξαιρετική του έμπνευση. Καταπληκτική σέντρα με τον Τσούμπερ απλώς να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα προ του Γιαννιώτη.

Άρης και Λαμία έμειναν στο 0-0. Οι «κιτρινόμαυροι» απείλησαν με την εκτέλεση φάουλ του Ιτούρμπε στο 34, ενώ οι Φθιώτες έχασαν μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις με το σουτ του Τσούκαλου που απέκρουσε ο Σιαμπάνης. Στους 23 βαθμούς ο Άρης, στους 15 η Λαμία.

Με αυτό το εντυπωσιακό γκολ του Αϊτόρ ο Παναθηναϊκός απέδρασε με το τρίποντο της νίκης από τη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό.

Οι «πράσινοι» δυσκολεύτηκαν απέναντι στους Νικαιώτες ωστόσο πήραν πολύτιμο τρίποντο και παρέμειναν στην 4η θέση της βαθμολογίας φτάνοντας τους 30 βαθμούς. Ο Ιωνικός έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 48 όταν ο Μύγας έπιασε σουτ, με την μπάλα να βρίσκει πρώτα στο πόδι του Χουάνκαρ κι εν συνεχεία στο αριστερό δοκάρι, για να περάσει κόρνερ.

Αυτή ήταν η 5η συνεχόμενη ήττα για τους γηπεδούχους που βρίσκονται στη 12η θέση με 14 βαθμούς.

Με πληροφορίες από το MEGA


Σχολιάστε εδώ