Κύπελλο Ελλάδας: Στο ΟΑΚΑ θα “λύσουν” τις διαφορές τους οι δικέφαλοι

Κύπελλο Ελλάδας: Στο ΟΑΚΑ θα “λύσουν” τις διαφορές τους οι δικέφαλοι

Ισόπαλη (0-0) έληξε η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα προημιτελικά του κυπέλλου.

Ο επαναληπτικός που θα γίνεις το ΟΑΚΑ θα κρίνει το ποιος από τους δύο δικεφάλους θα προκριθεί στα ημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή από το ζευγάρι του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό.

Την ημερομηνία αναμένεται να ορίσει η ΕΠΟ

Το παιχνίδι ήταν μέτριο σχετικά με τις δυνατότητες των δύο ομάδων με την ΑΕΚ να έχει τον έλεγχο και τις φάσεις στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού με την καλύτερη φάση στο πρώτο μέρος στο 34’ όταν το πλασέ του Γέβιτς έδιωξε ο Πασχαλάκης.

Ο ΠΑΟΚ απάντησε στο επόμενο λεπτό (35’) με τον Αουγκούστο που σούταρε αλλά ο Μήτογλου κόντραρε τη μπάλα και έδιωξε σε κόρνερ.

Η «Ένωση» μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 56’ βρήκε δίχτυα με τον Τσούμπερ που νίκησε τον Πασχαλάκη, όμως το γκολ ακυρώθηκε μετά από εξέταση στο VAR καθώς χρεώθηκε οφσάιντ ο Ελβετός. Ο Τσούμπερ βρέθηκε πάλι σε θέση βολής στο 62’ αλλά αυτή τη φορά ο Πασχαλάκης βγήκε νικητής από την μονομαχία.

Από το 70 και μετά τα ηνία πήρε ο ΠΑΟΚ ο οποίος στο  77’ είχε την καλύτερη ευκαιρία με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι ενώ λίγο αργότερα στο 81′ η κεφαλιά του Σβιντέρσκι έφυγε λίγο έξω από την εστία της ΑΕΚ.

Διαιτητής: Ιστβαν Βαντ (Ουγγαρία)

Κίτρινες: Ακπομ, Κούρτιτς /Σιμόες, Τσιντώτα, Μήτογλου

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Σίντκλεϊ (70’ Βιεϊρίνια), Κούρτιτς, Σβαμπ, Ζαμπά (70’ Μπίσεσβαρ), Α. Ζίβκοβιτς, Αουγκούστο, Άκπομ (77’ Σφιντέρσκι).

ΑΕΚ (Αργύρης Γιαννίκης): Τσιντώτας, Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Μοχαμαντί, Σιμάνσκι, Σιμόες (92’ Σβάρνας), Γκαρσία, Τσούμπερ, Γέβτιτς (80’ Λε Ταλέκ), Ανσαριφάρντ (87’ Χατζισαφί).


Σχολιάστε εδώ