Κλίμα εκλογών… στη ΝΔ

Κλίμα εκλογών… στη ΝΔ

Κλίμα εκλογών…

Μπορεί η κυβέρνηση να ξορκίζει το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών και ο πρωθυπουργός να μιλάει σταθερά για εξάντληση της τετραετίας, αλλά στην ελληνική κοινωνία αρχίζει να διαμορφώνεται κλίμα… εκλογών. Σε πρόσφατη έρευνα μόνο το 51% των πολιτών τάχθηκε υπέρ της ολοκλήρωσης της κυβερνητικής θητείας, ενώ το 44% τά­χθηκε υπέρ της άμεσης προσφυγής στις κάλπες. Ενώ μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες το ποσοστό των τελευταίων μόλις υπερέβαινε το 35%. Οι δημοσκόποι αποδίδουν τη συγκεκριμένη μεταβολή στην απογοήτευση των πολιτών ως προς τις επιδόσεις της κυβέρνησης αλλά και στην ανησυχία τους για το μέλλον.

Διχασμένοι…

Η διάσταση απόψεων που σταθερά τους τελευταίους μήνες καταγράφεται μεταξύ των επιστημόνων που μετέχουν στην επιτροπή έχει σαν αποτέλεσμα να καθυστερούν τα μέτρα και να δημιουργείται σύγχυση.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα: Στη συνεδρίαση της περασμένης Δευτέρας ορισμένοι από τους μετέχο­ντες ζήτησαν τα νέα μέτρα να εφαρμοστούν άμεσα και χωρίς καμιά καθυστέρηση, επικράτησε ωστόσο η άποψη αυτών που επέμειναν ώστε η εφαρμογή τους να ξεκινήσει στις 3 Ιανουαρίου.
Για… κοινωνικούς λόγους υποτίθεται, προκειμένου να χαρεί ο κόσμος το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς! Μετά την έκρηξη των κρουσμάτων στις αρχές της εβδομάδας η κυβέρνηση υποχρεώθηκε να θέσει σε εφαρμογή τα μέτρα από χθες (Πέμπτη).

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ