Πολλοί «λύκοι» καιροφυλακτούν…

Πολλοί «λύκοι» καιροφυλακτούν…

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, όπως εγκαίρως σας είχαμε ενημερώσει, ενδιαφέρεται να θέσει υποψηφιότητα στις προεδρικές εκλογές του 2023 και έτσι υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του ΥΠΕΞ, θέση την οποία κατέλαβε ο Ιωάννης Κασουλίδης.

Ο κ. Χριστοδουλίδης έχει πολύ δύσκολο δρόμο μπροστά του και πολλούς «λύκους» να καιροφυλακτούν. Έχει μακρά εμπειρία όμως και από «λύκους» και από διαπραγματεύσεις και έχει τα εφόδια για να προχωρήσει κάνοντας το επόμενο βήμα, που πιθανότατα θα είναι μια κομματικά ακηδεμόνευτη υποψηφιότητα, με σημαία την ανανέωση, τη διαφάνεια, τον εκσυγχρονισμό.

Βέβαια, όλα αυτά μπορεί να ακούγονται τετριμμένα, αλλά ειδικά στην Κύπρο έχει αποδειχθεί ότι τέτοια αιτήματα είναι και τα πιο επίκαιρα και αυτά που μπορούν να ακουμπήσουν τους ψηφοφόρους.

Στο κεφάλαιο της εξωτερικής πολιτικής και του Κυπριακού, ας ελπίσουμε ότι ο κ. Κασουλίδης, με τις γνωστές θέσεις και απόψεις, δεν θα επιχειρήσει στους λίγους μήνες που θα μείνει στη θέση του ΥΠΕΞ να δρομολογήσει ανατροπές και κινήσεις που μέχρι τώρα «σκόνταφταν» στον Νίκο Χριστοδουλίδη, που κράτησε όλα τα χρόνια του δημόσιου βίου του, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, μια καθαρή, πατριωτική στάση…

[email protected]

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Διαβάστε τα άρθρα της στήλης  “ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Εξωφρενικών” ΕΔΩ


Σχολιάστε εδώ