Και νέα μέτρα για τους μη εμβολιασμένους μελετά η κυβέρνηση… Όπου να ’ναι, για να πηγαίνουν σούπερ μάρκετ θα χρειάζονται διπλή μάσκα, ra­pid test και ακτινογραφία θώρακος

Και νέα μέτρα για τους μη εμβολιασμένους μελετά η κυβέρνηση… Όπου να ’ναι, για να πηγαίνουν σούπερ μάρκετ θα χρειάζονται διπλή μάσκα, ra­pid test και ακτινογραφία θώρακος

Ενώ για μια βόλτα στο πάρκο θα πρέπει να έ­χουν αρνητικό μοριακό τεστ, υπερηχογράφημα και βεβαίωση ότι δεν είναι αλλεργικοί στα βατόμουρα.

Πέφτει που πέφτει ξύ­λο στα πανεπιστήμια, αν μπει μέσα κι η αστυνομία, βλέπω την ΑΣΟΕΕ να γίνεται… «Ράμπο Νο6»!

Επισημαίνουν οι επιστήμονες ότι αν δεν έ­χουμε νέα μετάλλαξη, την άνοιξη θα τελειώ­σουμε με την πανδημία. Κατά το αν δεν είχε εμφανιστεί απροειδοποίητα το παγόβουνο…

…ο «Τιτανικός» θα είχε ρίξει άγκυρα στην Ηγουμενίτσα.

Τελικά, ο Τζόκοβιτς, για να πάει στην Αυστραλία, είπε περισσότερα ψέματα από ό,τι ο Τσίπρας για να… γίνει πρωθυπουργός. (Έγραψαν σε τοίχο.)

Διαπιστώνει ο Κυριάκος ότι εσχάτως αναπτύσσεται δυναμική επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα. Το επιβεβαιώνω. Είναι βασικό θέμα συζήτησης σε τέσσερα καφενεία στο Μοσχάτο.

Σε δύο καφέ-μπαρ στο Αιγάλεω, τρία φαρμακεία στο Γαλάτσι και μια κρεπερί στο Μέτσοβο. (Στον κάτω δρόμο, μετά το μαγαζί με τα τοπικά προϊόντα…)

Πανηγυρίζουν στην κυβέρνηση γιατί την πρώτη μέρα των σχολείων είχαμε μόνο (!) 10.000 κρούσματα. Αν γίνουν 50.000 θα κάνουν πάρτι στο Σύ­νταγμα.

Ότι θα φτάναμε στο σημείο να κλαίγεται η Τουρκία διεθνώς πως α­πειλείται στρατιωτικά από την Ελλάδα, το λες και ιστορικό ανέκδοτο.

Όπως πάμε, σε κάνα εξάμηνο βλέπω τον Δένδια με στολή εκστρατείας και Καλάσνικοφ να εισβάλλει απελευθερωτής στην Πόλη. (Εντάξει, μια πλάκα έκανα..)

Ο Τσίπρας χάνει διαρκώς στις δημοσκοπήσεις, κόλλησε και κορονοϊό. Τόσο άσχημα τα πράγματα, μιλάμε, ούτε στον… Παναθηναϊκό.

Πανδημία, ακρίβεια, καταστροφές, θεομηνί­ες… Ούτε να είχαμε πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη.

Είχαμε και σεισμό 5,3 ρίχτερ στη Φλώρινα μετά από 100 χρόνια. Με τη ρέντα που έχουμε, στο τέλος θα θρηνήσουμε ναυάγιο στα… ανοιχτά της Ομόνοιας.

Μετά από πλαγιομετωπική ιστιοπλοϊκού με λεωφορείο του ΚΤΕΛ στην επαρχιακή Τήνου – Μυκόνου.

Θέμα χρόνου το τέλος (!) της πανδημίας, διαβεβαιώνει η κυβέρνηση. Σωστά. Αν δεν συμφωνεί μαζί σου η πραγματικότητα, τόσο χειρότερο για την… πραγματικότητα!

Ενώ σε ένα μόνο τροχαίο στην Πιερία είχαμε τρεις νεκρούς και έναν τραυματία. Πού να έρθει κι η… έκρηξη της ανάπτυξης, που λέει κι ο Μητσοτάκης.

Τίποτα νεότερο από τη μάχη του Βαρουφάκη ενάντια στην τεχνοφεουδαρχία υπάρχει; (Ρωτούν από το κομμωτήριο απέναντι…)

Διευκρίνισε ο Ανδρουλάκης ότι ο Γ. Παπανδρέου θα έχει ξεχωριστό ρόλο στο Κίνημα Αλλαγής. Θα αναλάβει τις εξωτερικές δουλειές της Χαρ. Τρικούπη.

(Όταν έχει ρεπό ο Σκανδαλίδης…)

Ε, αφού κάνει κριτική για το Μεταναστευτικό κι ο Καμίνης, που επί δημαρχίας του η Αθήνα εί­χε γίνει επαρχία του Πακιστάν, τι άλλο μένει να ακούσουμε; Τον Πολά­κη να καταγγέλλει τον λαϊκισμό;

Τον Βασίλη Καρρά το λαϊκό τραγούδι;

Το πρόβλημα δεν είναι που η κυβέρνηση ποντάρει μόνιμα στο καλό σενάριο, αλλά που το καλό σενάριο σταθερά δεν… επενδύει στην κυβέρνηση.

Κρίμα που ο Άδωνης δεν ζούσε πριν από το 1453. Θα είχε προβλέψει τη… μη Άλωση της Πόλης από τους Οθωμανούς.

Ο Λοβέρδος απέτυχε να εκλεγεί αρχηγός και τώρα στο ΚΙΝΑΛ θέλουν να τον κάνουν περιφερειάρχη. Του χρόνου θα τον στείλουν και στη Eurovision.

Ανησυχούν στον ΣΥΡΙΖΑ ότι με τις δομές για μετανάστες Σάμος, Χίος κ.ά. θα γίνουν Γκουαντανάμο. Να γίνουν Θήβα, Κόρινθος, Λαμία δεν… έχουν πρόβλημα.

Επιλεκτική ευαισθησία και a la carte αλληλεγγύη.

Το 12% – 14% των Ελλήνων πιστεύει ότι μετά την πανδημία η χώρα θα βγει πιο ισχυρή. Στο…τάβλι ή στο beach volley;

Στον ΣΥΡΙΖΑ δεν έ­χουν χρήματα για να κρατήσουν ανοιχτή την «Αυγή», αλλά βρήκαν κάτι εκατ. ευρώ για να φτιάξει κανάλι ο Καλογρίτσας.

Χειμώνας, κρύο, καιρός για δύο. Επιπλέον…

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ