Ν. Ανδρουλάκης: Τοξικός δικομματισμός η αντιπαράθεση κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ – Στόχος μου η σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση

Ν. Ανδρουλάκης: Τοξικός δικομματισμός η αντιπαράθεση κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ – Στόχος μου η σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση

Στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και τον Αντώνη Σρόιτερ παραχώρησε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη, ένα μήνα από την εκλογή του στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής, ο Νίκος Ανδρουλάκης. 

Ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ τόνισε πως στο όνομα του κόμματος θα υπάρχει η λέξη ΠΑΣΟΚ, ενώ είπε πως την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινώσει αλλαγές και τοποθετήσεις προσώπων σε θέσεις «κλειδιά»,  που θα αποτελέσουν το νέο ηγετικό σχήμα στο Κίνημα Αλλαγής, το οποίο θα υποστηρίζει τη δέσμευση του για ενότητα και ανανέωση.

Ο κ. Ανδρουλάκης, όταν ρωτήθηκε αν θα συνεργαστεί με τη ΝΔ ή τον ΣΥΡΙΖΑ, υπογράμμισε ότι στόχος του ιδίου και του κόμματός του είναι από τις επόμενες εκλογές να προκύψει σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση που θα δώσει προοπτική στη χώρα, για τους νέους, με διαφάνεια, αξιοκρατία και βέλτιστη αξιοποίηση των κοινοτικών πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης. Κατηγόρησε παράλληλα τη κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση πώς με τη πολιτική που ακολουθούν επιδιώκουν τον «τοξικό δικομματισμό».

Για τα σχολεία ανέφερε πως είναι υπέρ του ανοίγματος των σχολείων, αλλά με πολύ αυστηρότερα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ζήτησε περισσότερα σημεία για δωρεάν τεστ, ενώ τάχθηκε υπέρ της επέκτασης της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού στις μεγαλύτερες ηλικίες και υπέρ της υποχρεωτικότητας εμβολιασμού και σε δημόσιους τομείς.

Με πληροφορίες από τον τηλεοπτικό σταθμός ALPHA


Σχολιάστε εδώ