Έρχονται τα Super Cup Ισπανίας και Ιταλίας με μεγάλα ντέρμπι

Έρχονται τα Super Cup Ισπανίας και Ιταλίας με μεγάλα ντέρμπι

-Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης και Ίντερ-Γιουβέντους με περισσότερες από 500 στοιχηματικές επιλογές από το Pamestoixima.gr και πολλά δώρα για χιλιάδες νικητές με το Weekly Fest

Η ώρα των Super Cup ήρθε στην Ισπανία και την Ιταλία. Στην Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας διεξάγεται το ισπανικό Super Cup, στο οποίο παίρνουν μέρος τέσσερις ομάδες.

Την Τετάρτη (21:00) γίνεται ο πρώτος ημιτελικός, το μεγάλο ντέρμπι Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης και την Πέμπτη (21:00), ο δεύτερος, η αναμέτρηση Ατλέτικο Μαδρίτης-Αθλέτικ Μπιλμπάο. Ο τελικός έχει οριστεί για την Κυριακή (21:00) στο ίδιο γήπεδο.

 Στο Μιλάνο την Τετάρτη ο τελικός του Super Cup Ιταλίας

Στην Ιταλία διεκδικούν το Super Cup η πρωταθλήτρια Ίντερ και η κυπελλούχος Γιουβέντους. Ο τελικός διεξάγεται την Τετάρτη (22:00) στο Μιλάνο.

To Pamestoixima.gr προσφέρει περισσότερες από 500 στοιχηματικές επιλογές για τα ντέρμπι Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης και Ίντερ Γιουβέντους.

Με 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους παίζονται τόσο τα δύο ντέρμπι, όσο και τα παιχνίδια Εσπανιόλ-Έλτσε (σήμερα, 22:00), Έβερτον-Λέστερ (αύριο, 22:00), Ατλέτικο Μαδρίτης-Αθλέτικ Μπιλμπάο (Πέμπτη, 21:00) και Λίβερπουλ-Άρσεναλ (Πέμπτη, 21:45).

Δυάδα και πολλαπλά σκορ με ενισχυμένες αποδόσεις

Καθημερινά το Pamestoixima.gr προσφέρει δυάδες, τριάδες και πολλαπλά σκορ για επιλεγμένους αγώνες με ενισχυμένες αποδόσεις.

Για τον αυριανό αγώνα της Premier League Έβερτον-Λέστερ προσφέρονται τα πολλαπλά σκορ 2-0,2-2 και 1-2. Η δυάδα περιλαμβάνει τα Over 4,5 κόρνερ της Σαουθάμπτον στο παιχνίδι με την Μπρέντφορντ και τη νίκη στο πρώτο ημίχρονο της Έβερτον στο ματς με τη Λέστερ.

 Σήμερα η κλήρωση για τους νικητές του Weekly Fest


Σχολιάστε εδώ