Θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο έφυγε απο την ζωή ο Στέλιος Σεραφείδης – Δ. Μελισσανίδης: Η οικογένεια της ΑΕΚ είναι από σήμερα ορφανή

Θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο έφυγε απο την ζωή ο Στέλιος Σεραφείδης – Δ. Μελισσανίδης: Η οικογένεια της ΑΕΚ είναι από σήμερα ορφανή

Μαύρη» ημέρα  σήμερα (4/1) για το ελληνικό ποδόσφαιρο και για την οικογένεια της ΑΕΚ, καθώς «έφυγε» από τη ζωή ο εμβληματικός Στέλιος Σεραφείδης 

Ο 86χρονος πρώην ποδοσφαιριστής της Ένωσης άφησε την τελευταία του πνοή μετά από μακροχρόνια προβλήματα υγείας.

Ο Σεραφείδης ήταν πρόεδρος των παλαίμαχων της ΑΕΚ. Αγωνίστηκε με την κιτρινόμαυρη φανέλα για όλη του την καριέρα, σχεδόν μία εικοσαετία (1953-1972). Σημείωσε συνολικά 243 συμμετοχές με την αγαπημένη του ομάδα. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης για να τον τιμήσει για την μεγάλη του προσφορά στην Ενωση, έβαλε τη μορφή του σε έναν από τους τέσσερις πυλώνες της «OPAP Arena».

Η ΑΕΚ ζήτησε ήδη από τη Λίγκα ενός λεπτού σιγή στο ματς με τη Λαμία (05/01, 19:15) και φυσικά η ομάδα θα αγωνιστεί με μαύρα περιβραχιόνια.

Δ. Μελισσανίδης: Η οικογένεια της ΑΕΚ είναι από σήμερα ορφανή

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποχαιρέτησε τον μεγάλο αρχηγό της ΑΕΚ Στέλιο Σεραφείδη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια της Ένωσης.

Της Ένωσης, που πριν από μερικές ημέρες είχε πει το τελευταίο αντίο σε ακόμη μία από τις μεγάλες μορφές της Ιστορίας της, τον Κωνσταντίνο Γενεράκη.

Στην είδηση του θανάτου του Στέλιου Σεραφείδη, ο κ. Μελισσανίδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η μεγάλη οικογένεια της ΑΕΚ είναι από σήμερα ορφανή. Η μεγάλη μας ομάδα έχασε τον ηγέτη της!

Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψω το πώς αισθάνομαι για την απώλεια αυτού του γίγαντα που τίμησε τη φανέλα της ΑΕΚ και σε ολόκληρη τη διαδρομή του ανέδειξε την ιστορία της με το δικό του μοναδικό τρόπο ειλικρίνειας και ανιδιοτέλειας.

Η μορφή σου θα κυριαρχεί αιώνια στο γήπεδό μας που θα είναι το δικό σου σπίτι από εδώ και πέρα! Καλό ταξίδι, φίλε μου Στέλιο! Καλό ταξίδι, αρχηγέ των αρχηγών της ΑΕΚ!».


Σχολιάστε εδώ