Πρωτοχρονιά στην ΕΡΤ με το πιο ξεχωριστό πρόγραμμα

Πρωτοχρονιά στην ΕΡΤ με το πιο ξεχωριστό πρόγραμμα

Με ένα πλούσιο και ξεχωριστό πρόγραμμα, η ΕΡΤ μάς προσκαλεί να καλωσορίσουμε όλοι μαζί την καινούργια χρονιά, το 2022, με ελπίδα, χαρά και αισιοδοξία! Αγαπημένα πρόσωπα, καλλιτέχνες, ηθοποιοί και τραγουδιστές έρχονται στις εορταστικές εκπομπές της δημόσιας τηλεόρασης και μας χαρίζουν αξέχαστες στιγμές. Ταινίες, όχι μόνο κλασικές, αλλά και γιορτινές, για μικρά και… μεγάλα παιδιά, πολυαγαπημένες μελωδίες και τραγούδια, αλλά και λαχταριστές συνταγές μαγειρικής από γνωστούς σεφ πλημμυρίζουν τις οθόνες μας την Παραμονή, ανήμερα την Πρωτοχρονιά, αλλά και την Κυριακή 2 Ιανουαρίου.

ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ
Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

ΕΡΤ1

Στις 13:00, ο Νίκος Κουρής υποδέχεται στο εορταστικό επεισόδιο του «Δες και βρες» τη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής «Με νέα ματιά». Η Αλεξάνδρα Καϋμένου, και οι συνεργάτες της Εύα Περώνα, Τίνα Μιχαηλίδου και Ευτύχης  Γρυφάκης διασκεδάζουν με την ψυχή τους και δίνουν τον καλύτερο εαυτό.

Όλα γίνονται για καλό σκοπό, καθώς η ΕΡΤ, μέσα από τα δύο εορταστικά επεισόδια του τηλεπαιχνιδιού (Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς), προσφέρει συνολικά το ποσό των 5.000 ευρώ στη MDA ΕΛΛΑΣ, προκειμένου να συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις (Η εκπομπή θα μεταδοθεί σε επανάληψη το Σάββατο 1η Ιανουαρίου 2022, στις 15:50).

Στις 16:00, στο  εορταστικό «Στούντιο 4» με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, έρχονται οι Onirama για ένα μοναδικό πάρτι, λίγες ώρες πριν από την έλευση της  νέας χρονιάς.

Η Ελένη Καστάνη θυμάται τις πιο ξεχωριστές στιγμές πίσω από τα εορταστικά γυρίσματα στις σειρές που πρωταγωνιστούσε. Ακόμη, ταξιδεύουμε στην πιο παγωμένη πόλη της Κίνας, για να παρακολουθήσουμε το πιο φαντασμαγορικό φεστιβάλ πάγου, που έχετε δει.

Στις 22:00, θα ζήσουμε την πιο κεφάτη, διασκεδαστική και ανατρεπτική Παραμονή Πρωτοχρονιάς «Δυνατά» με τον Κωστή Μαραβέγια!

Ο Κωστής Μαραβέγιας έχει προσκαλέσει στο πλατό της εκπομπής τους πιο αγαπημένους φίλους της ζωής του, για να υποδεχθούν μαζί το 2022. Ο Πάνος Μουζουράκης, η Κατερίνα Παπουτσάκη, ο Δημήτρης Μοθωναίος, ο Θανάσης Αλευράς και, φυσικά, η Τόνια Σωτηροπούλου είναι «το παρεάκι», οι «φίλοι», «οι κολλητοί» του Κωστή, που έρχονται για να περάσουν -και να μας χαρίσουν- ένα αξέχαστο βράδυ. Την παρέα τους συμπληρώνουν η υπέροχη Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο κορυφαίος δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Μανώλης Καραντίνης, το συγκρότημα «Σουαρέ» και η εκπληκτική Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού!

Στις 23:45, η ΕΡΤ1, σε απευθείας σύνδεση, θα μεταδώσει την εορταστική εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος Αθηναίων, για να αποχαιρετήσουμε τη χρονιά που φεύγει και να υποδεχθούμε την καινούργια με χαρά, ελπίδα και αισιοδοξία!

Στη 01:20, ανοίγει το πιο φωτεινό και γιορτινό «Μουσικό Κουτί»! Όλοι μαζί γιορτάζουμε την πρώτη μέρα του καινούργιου χρόνου με πολλή μουσική! Ένα ξεχωριστό «Μουσικό Κουτί» έρχεται… και ρίχνει το κέρμα στα πιο «ματζόρε» τραγούδια, που ερμήνευσαν στο Juke box οι καλεσμένοι του Νίκου Πορτοκάλογλου και της Ρένας Μόρφη από την αρχή της σεζόν μέχρι σήμερα (Η εκπομπή θα μεταδοθεί σε επανάληψη το Σάββατο 1η Ιανουαρίου 2022, στις 18:15).

Διαβάστε περισσότερα για τα εορταστικά προγράμματα της ΕΡΤ εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχολιάστε εδώ