ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στους «8» του Κυπέλλου

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στους «8» του Κυπέλλου

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στους «8» του Κυπέλλου, στο σπουδαιότερο ζευγάρι που ανέδειξε η κληρωτίδα στα προημιτελικά.

Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί 18, 19 ή 20 Ιανουαρίου στην «Τούμπα» και η ρεβάνς 25, 26 ή 27/1 στο Ολυμπιακό Στάδιο. Βατές αποστολές είχαν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κόντρα σε Παναιτωλικό και Αναγέννηση Καρδίτσας αντίστοιχα, ενώ ο Άρης θα αντι­μετωπίσει τη Λαμία.

Κλήρωση όμως έγινε και για τα ημιτελικά της διοργάνωσης, στο πλαίσιο των οποίων ο νικητής του Παναθηναϊκός-Αναγέννηση Καρδίτσας θα αντιμετωπίσει ό­ποιον περάσει από το ζευγάρι Άρης-Λαμία (πρώτο ματς σε «Λεωφόρο» ή Καρδίτσα).

Η νικήτρια από τους ημιτελικούς αυτών των ζευγαριών θα είναι και η τυπικά γηπεδούχος ομάδα του τελικού. Αντίστοιχα, στον άλλο ημιτελικό ο νικητής του ΑΕΚ-ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Ολυμπιακός-Παναιτωλικός (πρώτος αγώνας σε Ολυμπιακό Στάδιο ή «Τούμπα»). Οι πρώτοι ημιτελικοί θα γίνουν το διάστημα 8 – 10/2022 και οι ρεβάνς 1 – 10/2/2022, ο δε τελικός έχει οριστεί για το Σάββατο 21 Μαΐου, στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αντίπαλοι και οι διασταυρώσεις τους προέκυψαν από το χέρι του άλλοτε Πρωταθλητή Ευρώπης Κώστα Κατσουράνη.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ