Νίκος Ανδρουλάκης: Το κόμμα μας δεν θα γίνει σωσίβιο, ούτε προσάρτημα κανενός

Νίκος Ανδρουλάκης: Το κόμμα μας δεν θα γίνει σωσίβιο, ούτε προσάρτημα κανενός

-Η κυβέρνηση έχει ενσωματώσει το μισό ΛΑΟΣ!

Είμαστε διαφορετικά κόμματα, με διαφορετικές ιδεολογίες και διαφορετικές προτεραιότητες. Δική μας προτεραιότητα είναι να κάνουμε προοδευτική αξιόπιστη αντιπολίτευση χωρίς να μετράμε το πολιτικό κόστος. Αυτό που έλεγα προεκλογικά και επαναλαμβάνω και σήμερα είναι ότι το κόμμα μας δεν θα γίνει ούτε σωσίβιο ούτε προσάρτημα κανενός.

Έλαβα ισχυρή εντολή να μεγαλώσω την παράταξη, να είναι πρωταγωνίστρια πολιτική δύναμη, με μία σοσιαλδημοκρατική πρόταση διακυβέρνησης. Η εποχή που το Κίνημα έπρεπε να απαντήσει ‘‘με ποιον θα πάει’’ τελειώνει ανεπιστρεπτί.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι μια συντηρητική κυβέρνηση. Έχει ενσωματώσει το μισό ΛΑΟΣ του κ. Καρατζαφέρη και μάλιστα διορίζοντάς το σε κρίσιμες κυβερνητικές θέσεις, ενώ δεν χάνει ευκαιρία να κλείνει το μάτι σε ακροδεξιά ακροατήρια.

Εκλέχθηκα πρόεδρος του Κινήματος με μια τριπλή υπόσχεση: ανανέωση – ενότητα – πολιτική αυτονομία. Ένα πρώτο στίγμα της ανανέωσης και ενότητας το έδωσα με τις προτάσεις μου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα. Θα συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο. Το κόμμα θα στελεχωθεί με άξια πρόσωπα όλων των γενεών με επάρκεια και υψηλή κοινωνική αξιοπιστία.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ