Αν είσαι δέκα μονάδες πίσω στις δημοσκοπήσεις και ζητάς πρόωρες εκλογές, δεν είναι κίνηση υψηλού ρίσκου, αλλά… οικειοθελής ευθανασία!

Αν είσαι δέκα μονάδες πίσω στις δημοσκοπήσεις και ζητάς πρόωρες εκλογές, δεν είναι κίνηση υψηλού ρίσκου, αλλά… οικειοθελής ευθανασία!

Γιατί αγχώνονται τόσο στον ΣΥΡΙΖΑ να ρίξουν τον Μητσοτάκη; Αν κάνουν λίγη υπομονή, κάποια στιγμή θα… πέσει από μόνος του.

Ενώ ο Άδωνης θα θριαμβολογεί ότι δεν… κατάφερε να τον ρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ!

Παραφουσκώνουν οι δημοσκοπήσεις το ΚΙΝΑΛ και αν κάποια στιγμή σκάσει το «μπαμ» από το Σύ­νταγμα θα ακουστεί στην Κοπεγχάγη.

Αποκλείει κατηγορηματικά η κυβέρνηση το ενδεχόμενο να επιβάλει νέο lockdown. Αν κι εφόσον δεν το επιβάλλει και υπό τον όρο ότι δεν θα χρειαστεί να το εφαρμόσει.

Βρισκόμαστε στη χειρότερη φάση της πανδημίας, λένε οι επιστήμονες. Ε, ναι. Διότι τους προηγούμενους μήνες η Δέλτα και η Όμικρον έπαιζαν Sudoku!

Τάση μέσα στο ΚΙΝΑΛ φτιάχνουν οι Παπανδρεϊκοί. Σωστά. Διότι κάθε μίνι μάρκετ που σέβεται τον εαυτό του έχει πάγκο με α­πορρυπαντικά.

Επειδή μπερδεύτηκε ο Τσίπρας και ψήφισε μέρη του προϋπολογισμού άρχισαν διάφοροι τις κακίες. Ότι κάποια στιγμή θα καταθέσει πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης…

…και στη συνέχεια θα την καταψηφίσει. Αφού πρώτα καταγγείλει τον ΣΥΡΙΖΑ ότι με τη στάση του υπονομεύει το έργο του Μητσοτάκη.

Μετά τη δήλωση Βελόπουλου, ότι θα μεταφέρει τις επιχειρήσεις του στο εξωτερικό, τρίζουν τα θεμέλια της Τράπεζας της Ελλάδος. Από τα… απανωτά γέλια!

Ένα πάρκο φτιάχτηκε στο Ελληνικό μετά από δυόμισι χρόνια και ο Άδωνης πανηγυρίζει πέντε μέρες. Αν κάποτε τελειώσει το έργο θα οργανώσει ολονυχτία με ποτά και rock and roll.

Σκεφτείτε στη θέση του Βορειοκορεάτη Κιμ να ή­ταν ο Τσίπρας και να πατούσε λάθος κουμπί. Θα ξεκινούσε πυρηνικός πόλεμος από… χαζομάρα.

Θα κάνουμε Χριστούγεννα με rapid test, Πρωτοχρονιά με ακτινογραφία θώρακος και Θεοφάνια με… ζουρλομανδύα.

Στα μάτια της Ραλλίας Χρηστίδου ο Τσίπρας είναι κάτι μεταξύ Μπιλ Γκέιτς και Έλον Μασκ. Με κάτι λίγο από Μικ Τζάγκερ και Λιονέλ Μέσι!

Ορθώς ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε τις δαπάνες για την εθνική άμυνα. Σου λέει, ποιοι είμαστε εμείς που θα εμποδίσουμε τον Ερντογάν να… φτάσει στο Πα­γκράτι.

Άγνωστοι έστειλαν α­πειλητικές επιστολές στη Μ. Παγώνη. Τίποτα αγανακτισμένοι τηλεθεατές θα είναι που έχουν βαρεθεί να τη βλέπουν στα κανάλια.

Αυτός ο πνευματικός στην Ημαθία, που έπεισε δύο γυναίκες να μην εμβολιαστούν και τις… πήρε στον λαιμό του, δεν πρέπει να διωχθεί;

Και ενώ ήταν στην ε­ντατική τις διαβεβαίωνε ότι θα πάει ο Άγιος Λουκάς να τους δώσει οξυγόνο. Τελικά, πήγε νωρίτερα ο… Άγιος Πέτρος.

Συγγνώμη, αλλά αυτήν τη δημοσκόπηση που ανεβάζει τα ποσοστά του ΚΙΝΑΛ και ταυτόχρονα αυξάνει τη διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ στο Μέγαρο Μαξίμου την έκαναν;

Αν κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ, κάθε οικογένεια θα είχε μία ΜΕΘ, ένα ασθενοφόρο και ένα πυροσβεστικό έξω από το σπίτι.

Υπέρ του εκδημοκρατισμού των… Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) ο Ν. Ανδρουλάκης. Διότι, ως γνωστόν, υπάρχουν και φωτοβολταϊκά που ρέπουν προς τον φασισμό.

Ο Τσίπρας ευθέως ζητάει πρόωρες εκλογές, εμμέσως δεν τις θέλει και πλαγίως εύχεται να μη γίνουν!

Ο Βαρουφάκης πρώτα ζήτησε από τον Τσίπρα να συνεργαστούν για να ρίξουν τον Μητσοτάκη και αμέσως μετά τον κατήγγειλε ότι… στηρίζει τον Μητσοτάκη! Τρέλα…

Κάποιες μέρες, η διαδρομή Κηφισιά – Πειραιάς μέσω Κηφισού κάνει την επιστροφή του Οδυσσέα στην Ιθάκη να μοιάζει με ευχάριστο περίπατο.

Δεδομένο ένα νέο κύμα της πανδημίας αμέσως μετά τις γιορτές, προειδοποιούν οι επιστήμονες. Τις γιορτές των Χριστουγέννων ή του Δεκαπενταύγουστου;

Περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν να γίνουν πρόωρες εκλογές αν τις ζητήσει ο Μ. Σεφερλής, παρά τώρα που τις ζητάει ο Βελόπουλος.

Δύο χρόνια διαρκεί η πανδημία κι ακόμη οι επιστήμονες να απαντήσουν στο κρίσιμο ερώτημα: Μεταδίδεται με το σεξ ο κορονοϊός;

Αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης προεξοφλεί ο ΟΟΣΑ. Οσονούπω, πρώτα θα βγαίνει η ψυχή και μετά η σύνταξη!

Προειδοποιεί ακόμη ότι η αύξηση του προσδόκιμου ζωής και η μείωση του πληθυσμού θα φέρουν κατάρρευση των ασφαλιστικών ταμείων. Σταθερές θα μείνουν οι τιμές στα μούσμουλα.

Επιστημονική έρευνα έδειξε ότι το Viagra καταπολεμά το Alzheimer. Δηλαδή, όχι μόνο θα μπορείς να κάνεις, αλλά μετά θα… θυμάσαι και τι έκανες!

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ