Άγιος Βασίλης: Ξεκίνησε το ταξίδι του – Δείτε live τη διαδρομή του

Άγιος Βασίλης: Ξεκίνησε το ταξίδι του – Δείτε live τη διαδρομή του

Παρά την πανδημία, τα προβλήματα τις εφοδιαστικές αλυσίδες και τις ελλείψεις σε εργατικό δυναμικό …επί της γης, ο Άγιος Βασίλης ξέκίνησε σήμερα το ταξίδι με τους αγαπημένους, σεμικρούς και μεγαλους, ταράνδους για να παραδώσει χριστουγεννιάτικα δώρα σε παιδιά σε όλο τον κόσμο.

ΔΕΙΤΕ την πορεία του Άγιου Βασίλη στο: https://santatracker.google.com/?utm_source=google&utm_medium=hpp&utm_campaign=Global

Το 1955, ξεκίνησε να καταγράφετε η πορεία του Άγιου Βασίλη όταν μια εφημερίδα του Κολοράντο Σπρινγκς τύπωσε λάθος το τηλέφωνο ενός τοπικού πολυκαταστήματος προκειμένου τα παιδιά να καλούν και να μιλούν με τον Άγιο Βασίλη, με το νούμερο τελικά να ανήκει στην τότε Ηπειρωτική Διοίκηση Αεροπορικής Άμυνας (CONAD). Ένας αξιωματικός που ήταν σε υπηρεσία απάντησε στα τηλεφωνήματα και διαβεβαίωσε τα παιδιά ότι ο Άγιος Βασίλης γνωρίζει τι θέλουν για δώρο και ότι είναι ήδη καθ’ οδόν. Η ετήσια παράδοση συνεχίζεται για 66 χρόνια και αποτελεί πλέον μέρος της αποστολής της NORAD.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορεί να ενημερωθούν real-time για το πού βρίσκεται το έλκηθρο με τους ταράνδους μέσω της noradsanta.org ή σε διάφορες άλλες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης ενώ μπορούν να καλέσουν και την τηλεφωνική γραμμή του Άγιου Βασίλη, της οποίας χορηγός είναι η NORAD.

 


Σχολιάστε εδώ