Όλα τα είχαμε, οι «Θεματοφύλακες» μας έλειπαν…

Όλα τα είχαμε, οι «Θεματοφύλακες» μας έλειπαν…

Και ξαφνικά, γεννητούρια προέκυψαν…

«Είμαστε οι προστάτες του Συντάγματος, του… νόμου και της τάξης», λένε. Και από τη μια στιγμή στην άλλη, ανέλαβαν την επίβλεψη της τήρησης του Συντάγματος. Άμ’ έπος άμ’ έργον, έπιασαν δουλειά… Άρπαξαν τον γυμνασιάρχη του Αιγινίου, του έβαλαν χειροπέδες και τον πήγαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Η κατάληξη των «Θεματοφυλάκων» ήταν να συλληφθούν οι 11 και να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα. Από κει και πέρα τους ανέλαβε για τα περαιτέρω ο ανακριτής και στη συνέχεια οι 3 προφυλακίστηκαν και οι 8 αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Οι… προστάτες του Συντάγματος ισχυρίζονται ότι είναι… θεματοφύλακες του Άρθρου 120 και διατείνονται ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι δωσίλογη και ασκεί την εξουσία εναντίον των συμφερόντων του λαού. Κατά συνέπεια, έχει καταλυθεί μέρος του Συντάγματος και πρέπει να αναλάβουν οι ίδιοι την εξουσία!

Και προχώρησαν στη σύλληψη του γυμνασιάρχη, τον οποίο «χειροπέδησαν πισθάγκωνα, προκαλώντας του ελαφρές σωματικές βλάβες στους καρπούς και περιάγοντάς τον σε κατάσταση τρόμου και ανησυχίας»!

Τελικά, μήπως οι χειροπέδες έπρεπε να μπουν στους «Θεματοφύλακες», όχι φυσικά του Συντάγματος αλλά του… μυαλού τους;
Προς το παρόν, εναντίον των 11 έχει ασκηθεί κακουργηματική δίωξη για το αδίκημα της αρπαγής του γυμνασιάρχη και άντε να ξεμπλέξουν…

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Φωτό: protothema.gr


Σχολιάστε εδώ