Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΚΘΒΕ

Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΚΘΒΕ

Με ένα πλούσιο ρεπερτόριο, που έχει συγκεντρώσει ήδη εξαιρετικές κριτικές, γιορτάζει φέτος τα Χριστούγεννα το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος.

Στο πρόγραμμα των παραστάσεων, όπου η «Η Δολοφονία του Μαρά», σε σκηνοθεσία Κοραή Δαμάτη συνεχίζει να εντυπωσιάζει το θεατρόφιλο κοινό και «Η Δεύτερη έκπληξη του έρωτα» ενθουσιάζει καθώς με αριστοτεχνικό τρόπο «μπλέκονται» έρωτας και λογική, σκηνοθετημένο μοναδικά από τον Βασίλη Παπαβασιλείου, προστίθενται η νέα παραγωγή του ΚΘΒΕ «Μπίλλυ ο ψεύτης» σε σκηνοθεσία Νανάς Νικολάου και η επανάληψη του συγκλονιστικού έργου «Ο Πουπουλένιος», με την υπογραφή της Μαίρης Ανδρέου.

Ας απολαύσουμε την πιο εορταστική περίοδο του χρόνου, με παραστάσεις που ψυχαγωγούν, διασκεδάζουν και αγγίζουν τους θεατές.

«Μπίλλυ ο ψεύτης» των Γ. Χωλ– Κ. Γουωτερχάους.
Σκηνοθεσία: Νανά Νικολάου

«Η δεύτερη έκπληξη του έρωτα» του Μαριβώ
Σκηνοθεσία: Βασίλης Παπαβασιλείου

«Η Δολοφονία του Μαρά» του Πέτερ Βάις
Σκηνοθεσία: Κοραής Δαμάτης

«Ο Πουπουλένιος» του Μάρτιν Μακ Ντόνα
Σκηνοθεσία: Μαίρη Ανδρέου

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ


Εορταστικό Ωράριο Ταμείων

Βασιλικό Θέατρο
Δευτέρα με Κυριακή: 8:30 π.μ. με 9:30 μ.μ.
Παρασκευή 24/12/2021 & Παρασκευή 31/12/2021 8:30 π.μ. με 16:00 μ.μ.

Θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών
Τετάρτη με Κυριακή: 2 μ.μ. με 9:30 μ.μ.
Παρασκευή 24/12/2021 & Παρασκευή 31/12/2021 ΚΛΕΙΣΤΑ

Θέατρο Μονής Λαζαριστών:
Τετάρτη με Κυριακή: 2 μ.μ. με 9:30 μ.μ.
Τετάρτη 22/12/2021 μέχρι και Παρασκευή 24/12/2021 ΚΛΕΙΣΤΑ
Παρασκευή 31/12/2021 ΚΛΕΙΣΤΑ 

Πληροφορίες: Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος | www.ntng.gr |Τ. 2315 200 200

*Οι σκηνές του ΚΘΒΕ λειτουργούν ως covid free χώροι για θεατές που έχουν εμβολιαστεί κατά της COVID-19 ή έχουν νοσήσει πρόσφατα. Για την είσοδό σας στην παράσταση είναι απαραίτητη η επίδειξη εμπρόθεσμου πιστοποιητικού πλήρους εμβολιασμού ή νόσησης καθώς και πιστοποιητικού ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης). H προσέλευση ανηλίκων, από 12 και άνω, προϋποθέτει την επίδειξη πιστοποιητικoύ εμβολιασμού ή νόσησης και ανηλίκων από 4 έως 11 ετών αρνητικού rapid test με ισχύ 24 ωρών.

*Οι πρόβες και οι βιντεοσκοπήσεις του έργου, πραγματοποιήθηκαν κατόπιν ειδικής άδειας της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας, και έλαβαν χώρα με αυστηρή τήρηση από πλευράς συντελεστών όλων των απαραίτητων υγειονομικών μέτρων ασφάλειας αφού προηγουμένως διενεργήθηκαν και όλα τα απαιτητά covid test.


Σχολιάστε εδώ