Χρήστος Σερέλης στο “Π”: Δεν θα κριθεί γρήγορα το παιχνίδι τους

Χρήστος Σερέλης στο “Π”: Δεν θα κριθεί γρήγορα το παιχνίδι τους

Του
ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΕΡΕΛΗ
Προπονητή του Λαυρίου


Περιμένω ένα δυνατό και ισορροπημένο παιχνίδι, αντάξιο της κλάσης των παικτών και των δύο ομάδων. Ο Παναθηναϊκός του κόουτς Πρίφτη θα επιχειρήσει να παίξει σκληρή άμυνα, όπως πέτυχε στον αγώνα πρωταθλήματος στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, και με τον κόσμο στο πλευρό του θα επιδιώξει ένα θετικό αποτέλεσμα ουσίας και γοήτρου.

Εκτιμώ επίσης ότι ο Ολυμπιακός θα εμφανιστεί καλύτερα προετοιμασμένος απέναντι στη ζώνη του αντιπάλου του και εύλογα θα παλέψει για μια νίκη που και ψηλά θα τον διατηρήσει στη βαθμολογία και παράλληλα θα αμβλύνει τις εντυπώσεις από την ήττα στο σπίτι του.

Θέλω να είμαι ειλικρινής. Σ’ αυτό το επίπεδο τα προγνωστικά ούτε εύκολα είναι και συνάμα κινδυνεύουν εύκολα να τιναχθούν στον αέρα. Πρόκειται για ρόστερ με πείρα και άφθονες παραστάσεις και γι’ αυτό θεωρώ πως ο αγώνας είναι 50 – 50. Προφανώς ο Παναθηναϊκός θα πάρει ψυχολογία από τον κόσμο του, που πάντα δημιουργεί ζεστή ατμόσφαιρα, ωστόσο οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν μάθει να αγωνίζονται σε καυτές έδρες και δεν πιστεύω ότι θα επηρεαστούν σοβαρά. Που θα πει ότι η μάχη στο παρκέ θα δοθεί μέχρις εσχάτων.

Ερωτηματικό πριν από το ματς αποτελεί το αν θα ανοίξει πολύ το σκορ ή όχι. Άποψή μου είναι ότι οι γηπεδούχοι δεν θα δοκιμάσουν ακραίες καταστάσεις, επιλέγοντας σετ παιχνίδι και κοντρόλ του ρυθμού. Αν, παρ’ όλα αυτά, μπουν τα μεγάλα σουτ και το σκορ αρχίσει να παίρνει διαστάσεις, αυτό μάλλον θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό, παρά εκείνους. Επαναλαμβάνω πάντως ότι πρόκειται για ομάδες με υψηλές παραστάσεις από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της μπασκετικής Ευρώπης και ως εκ τούτου δεν είμαι της γνώμης ότι το παιχνίδι τους θα κριθεί γρήγορα – προβλέπω σασπένς και ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Φωτό: sport-fm.gr


Σχολιάστε εδώ