Συνεχίζει το… κυνήγι η ΑΕΚ – Νίκησε τον Ιωνικό με 0-1

Συνεχίζει το… κυνήγι η ΑΕΚ – Νίκησε τον Ιωνικό με 0-1

Συνεχίζει το… κυνήγι η ΑΕΚ, μετά τη νίκη (0-1) στη δύσκολη έδρα του Ιωνικού στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League 1.

Κράτησε το “0” στην εστία της για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι (μαζί με το ματς Κυπέλλου) και για δεύτερο σερί εκτός έδρας ματς, κάτι στο οποίο στοχεύει και ο προπονητής της, Αργύρης Γιαννίκης.

Το γκολ προήλθε μετά από εξαιρετική ομαδική ενέργεια στο 21′, και ένα πολύ όμορφο γκολ από τον Π. Μάνταλο.

Η Ένωση έφτασε στους 30 βαθμούς, 2η στο πρωτάθλημα και στο -8 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Ο Ιωνικός παραμένει στη 10η θέση (14β.), στο +7 από τον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης (δύο αγώνες λιγότερους) και στο +5 από τον προτελευταίο Ατρόμητο.

Αργύρης Γιαννίκης: Δουλεύουμε πάνω στην ισορροπία

«Είναι μία δύσκολη έδρα να κερδίσεις εδώ. Σημαντική νίκη για εμάς. Πετύχαμε γκολ, δεν δεχθήκαμε. Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει κι άλλο τέρμα, για να έχουμε ηρεμία. Δουλεύουμε πάνω στην ισορροπία. Και αμυντικά και επιθετικά και νομίζω στα τελευταία παιχνίδια την έχουμε. Ήταν ένα πράγμα που θέλαμε την εναλλαγή θέσεων εξτρέμ και μπακ και κάθετες πάσες. Έτσι ήρθε το γκολ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής της ΑΕΚ στην κάμερα της Cosmote TV.


Σχολιάστε εδώ