Θα κάνουμε Χριστούγεννα με μάσκες και ra­pid tests, Πρωτοχρονιά με σκάφανδρο, φακό και σφυρίχτρα και Θεοφάνια με… ζουρλομανδύα!

Θα κάνουμε Χριστούγεννα με μάσκες και ra­pid tests, Πρωτοχρονιά με σκάφανδρο, φακό και σφυρίχτρα και Θεοφάνια με… ζουρλομανδύα!

Καθησυχάζουν οι επιστήμονες ότι η πανδημία θα αρχίσει να υποχωρεί εκεί προς τα τέλη Δεκεμβρίου. Ποιου χρόνου α­κριβώς δεν είναι σίγουροι.

Πριν από τον α΄ γύρο του Γιωργάκη του έφταιγαν τα «συμφέροντα», που τον ζηλεύουν. Μετά το ότι δεν πρόλαβε να οργανωθεί. Αν τυχόν χάσει σήμερα…

…θα φταίει που έχει ανάδρομο Ερμή και ω­ροσκόπο Τοξότη ο Κρ. Ρονάλντο.

Πήγαν κάπου 270.000 και ψήφισαν και ο Γερουλάνος είπε πως είναι νίκη της δημοκρατίας. Αν ήταν πάνω από 300.000, θα είχαμε… νίκη του ΟΦΗ!

Επειδή δεν έχει καταρρεύσει το ΕΣΥ βάζουν διασωληνωμένους σε ράντζα στους διαδρόμους. Αν είχε καταρρεύσει θα τους έβαζαν στο κυλικείο να… πουλάνε και κάνα σάντουιτς.

«Την Κυριακή (σήμερα) ψηφίζουμε για το μέλλον της παράταξης», δήλωσε ο Γιωργάκης. Την προηγούμενη οι εκλογές ήταν για το ποιο τραγούδι θα πάει στη Eurovision.

Αποκλείεται στην κυβέρνηση να τα έχουν κάνει μπάχαλο με την πανδημία από ανικανότητα ή ασχετοσύνη. Επίτηδες το κάνουν για να… μας σπά­νε τα νεύρα.

Το 30% δεν θέλει για πρωθυπουργό ούτε τον Μητσοτάκη ούτε τον Τσίπρα. Το πρόβλημα είναι ότι είναι κλεισμένος αυτήν τη σεζόν ο Στ. Γονίδης.

Όσοι έχουν εμβολιασθεί και φοράνε μάσκα έχουν 99% προστασία από τον ιό. Για το 100% υπάρχει και η στολή αστροναύτη.

Τι την ήθελε, δηλαδή, την άδεια για ταχύπλοο ο Τσίπρας; Επί τέσσερα χρόνια οδηγούσε τη χώ­ρα χωρίς… δίπλωμα!

Αλλά και ο Μητσοτάκης που είχε άδεια για Audi κάνει ό,τι μπορεί για να ρίξει στα βράχια το κρις κραφτ.

Αν είχαν χιούμορ οι ψηφοφόροι του ΚΙΝΑΛ, θα έβγαζαν πρόεδρο τον Γιωργάκη. Θα κατέρρεε αυθημερόν το πολιτικό σύστημα της χώρας. Μη σου πω και το παγκόσμιο. Από τα… γέλια.

Προσεκτική ουδετερότητα (;) της Ρωσίας στα ελληνοτουρκικά διαπιστώνει η κυβέρνηση. Σαν να λέμε… ο Πούτιν πατάει σε δύο βάρκες…

(…και φεύγει κρουαζιέρα με το κότερο του Ερντογάν!)

Απορία: Όσοι παίρνουν οδηγίες από τον πνευματικό τους για θέματα υγείας, όταν είναι να χτίσουν σπίτι ποιον ρωτούν; Τον περιπτερά της γειτονιάς;

Για να καταλάβω: Με την αλλαγή ηγεσίας στο ΚΙΝΑΛ ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ που το 2012 – 2015, απογοητευμένοι, έφυγαν και πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ…

…θα επιστρέψουν τώ­ρα στο ΚΙΝΑΛ επειδή α­πογοητεύτηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ. Πριν ξαναγυρίσουν επειδή θα απογοητευθούν εκ νέου από το ΚΙΝΑΛ.

Τέτοιο πηγαινέλα ούτε στο τρόλεϊ της γραμμής Κολιάτσου – Παγκράτι!

Προειδοποιούν οι επιστήμονες ότι ο επόμενος ιός θα είναι πολύ πιο φονικός. Και τι προτείνουν; Να κυκλοφορούμε, προληπτικά, με κράνος και στολή βατραχανθρώπου;

Είχε που είχε καβαλήσει το καλάμι ο Ανδρουλάκης, αν εκλεγεί κι αρχηγός τον βλέπω στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Στο άθλημα της… ιπποδρομίας!

Ανοιχτός σε διάλογο με την Τουρκία δηλώνει ο Ν. Δένδιας, αρκεί να εγκαταλείψει το casus belli. Πιο πιθανό είναι να γίνει εκσυγχρονιστής ο Πολάκης.

Συγγνώμη, αλλά αν έχεις υποκείμενα νοσήματα, κολλήσεις ιό και μπεις στη ΜΕΘ δεν είναι ατυχία, αλλά… απόπειρα ευθανασίας.

Ο Μικρούτσικος επέστρεψε στην τηλεόραση, ο Γιωργάκης πάει για αρχηγός και ο Ψωμιάδης παίζει σε ριάλιτι. Δεν χάθηκε κάθε ελπίδα για το κουκλοθέατρο.

Όταν εσωκομματική αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Φίλης και ο Σκουρλέτης καταλαβαίνεις πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα. Του… ΣΥΡΙΖΑ.

Και μες στη σύγχυση εξερράγη ηφαίστειο στην Ινδονησία. Θυμάται κανείς αν τελευταία είχε πάει προς τα κει ο Μητσοτάκης;

Άλλο με ανησυχεί: Μήπως λόγω Γιωργάκη μπουν τίποτα ιδέες στον Σαμαρά. Και γελάνε ως και τα… ραδίκια Μεθώνης!

Άντε να τελειώνουν οι εκλογές στο ΚΙΝΑΛ για να ασχοληθούμε με τα πιο σοβαρά ζητήματα. Π.χ., τι θα γίνει με την Μπαρτσελόνα, πού θα πάμε για Χριστούγεννα.

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ