Λογικά έτοιμος ο Τσιτσιπάς για το Αυστραλιανό Όπεν

Λογικά έτοιμος ο Τσιτσιπάς για το Αυστραλιανό Όπεν

Την αρχική λίστα του Αυστραλιανού Όπεν (17 – 30/1) ανακοίνωσαν οι διοργανωτές και σ’ αυτήν περιλαμβάνονται όλα σχεδόν τα μεγάλα ονόματα του αθλήματος.

Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει ότι όσοι είναι σ’ αυτή θα αγωνιστούν σίγουρα, είτε γιατί δεν θα έχουν εμβολιαστεί είτε επειδή μπορεί να τους προκύψει πρόβλημα τραυματισμού. Τρεις είναι οι περιπτώσεις αθλητών που ξεχωρίζουν, με τους Νόβακ Τζόκοβιτς και Ράφαελ Ναδάλ να φιγουράρουν στους άνδρες.

Ο μεν πρώτος είναι άγνωστο αν θα εμβολιαστεί για να αγωνιστεί, ενώ ο Ισπανός έχασε μεγάλο μέρος της σεζόν λόγω τραυματισμού και μένει να φανεί σε τι κατάσταση θα βρίσκεται. Στις γυναίκες ξεχωρίζει η παρουσία της Ναόμι Οζάκα.

Η αθλήτρια από την Ιαπωνία έχει θέσει ως στόχο την επιστροφή της στα κορτ, αλλά κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος αν θα τα καταφέρει.

Την ίδια στιγμή, στη λίστα βρίσκονται τα ονόματα του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη, που αναμένεται να έχουν ξανά την υποστήριξη της ελληνικής κερκίδας. Ο 23χρονος έλληνας τενίστας λογικά θα είναι έτοιμος, μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ