Η νίκη του Ολυμπιακού “δηλώνει” πως είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα – ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έμεινα πίσω ..

Η νίκη του Ολυμπιακού “δηλώνει” πως είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα – ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έμεινα πίσω ..

Ο Ολυμπιακός “δήλωσε” πως είναι το μεγάλο φαβορί ΚΑΙ για το φετινό πρωτάθλημα. Επικράτησε 3-2 της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και εκμεταλλευόμενος και το στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ αποσπάστηκε από τη δέκατη αγωνιστική με έξι και επτά βαθμούς αντίστοιχα από τους δύο «Δικεφάλους».

Ο εξαιρετικός Αγκιμπού Καμαρά στο 1’ και ο killer Ελ Αραμπί στο 34’ και το 70’ από ασίστ του Λαλά και του… Μοχαμάντι πέτυχαν τα γκολ των Πειραιωτών.

Όλα τα λεφτά για την ΑΕΚ ο Σέρχιο Αραούχο, που σκόραρε στο 15’ και το 79’, ενώ απογοήτευσε ο Τσούμπερ. Πολύ καλός ο Μάνταλος αλλά τραγική η άμυνά της σε κύρια σημεία του αγώνα. Φωνάζουν στην Ένωση για πέναλτι οι «κιτρινόμαυροι» σε σπρώξιμο του Μασούρα στον Βράνιες, στη φάση αμέσως πριν το 1-2 του Ελ Αραμπί.


Ο Ατρόμητος νίκησε τον ΠΑΟΚ με 2-0 στο Περιστέρι, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ευθύμη Κουλούρη, ο οποίος σκόραρε δις και πήρε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις. Ο Ατρόμητος έπιασε τον Απόλλωνα στην προτελευταία θέση, στο -7 από την κορυφή έπεσε ο ΠΑΟΚ.


Σχολιάστε εδώ