Δήγμα γραφής:  Κι άλλα ρομπότ στα Ελληνικά Ταχυδρομεία

Δήγμα γραφής: Κι άλλα ρομπότ στα Ελληνικά Ταχυδρομεία

“Δήγμα γραφής”
Του Μάκη Κουρή


♦ Εκσυγχρονιζόμαστε! Αυξάνεται στο τέλος της χρονιάς ο στόλος των μίνι ρομπότ που ήδη έχουν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία. Συγκεκριμένα, θα αυξηθούν σε 125 και αυτό θα συμβάλει στη δυνατότητα εξυπηρέτησης, ανά ώρα, 7.000 αντικειμένων από 3.000, αριθμός που θα αυξηθεί σε επίπεδο ημέρας σε 165.000 τεμάχια! Και αυτό θα έχει αποτέλεσμα την εξοικονόμηση 2.000.000 ευρώ.

♦ Τα ψάλλει έξω από τα δόντια… …σε όλους εκείνους που εναντιώνονται στον εμβολιασμό ο Μητροπολίτης Πει ραιώς κ. Σεραφείμ. «Όλοι αυτοί δεν έχουν καμία σχέση ούτε με τον Χριστό ούτε με την Εκκλησία, γιατί δεν αγαπούν τον άνθρωπο, δεν αγαπούν τον συνάνθρωπο ούτε τον εαυτό τους. Όχι, το λέω με στεντόρεια φωνή, δεν έχουν θέση στην Εκκλησία».

♦ «Θεωρώ πως η Ελλάδα είναι η ομορφότερη χώρα του κόσμου», λέει σε συνέντευξή της η Αντωνία Κοτανίδου, διευθύντρια της ΜΕΘ του Ευαγγελισμού, και προσθέτει: «Το όνειρο κάθε ανθρώπου στη Γη θα έπρεπε να είναι να ζήσει στην Ελλάδα. Απλώς είναι ένας τόπος που έχει κακοπάθει στα χέρια μας. Εμείς οι ίδιοι τον καταστρέφουμε. Κατά τα άλλα, όχι μόνο στο εξωτερικό, και στον ελληνικό ιδιωτικό τομέα θα μπορούσα να έχω περισσότερες ευκαιρίες».

♦ Επιτέλους, βρήκε λύση…το Μαξίμου για τις συντάξεις και το επίδομα ανασφάλιστων υπερηλίκων των ελλήνων ομογενών της Αλβανίας. Το πρόβλημα αφορά γύρω στις 300.000 ομογενείς από την Αλβανία, τις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης αλλά και Κωνσταντινουπολίτες, Ίμβριους και Τενέδιους.

♦ Ξαφνιάζει… Κάθε άλλο παρά παραμύθι είναι. Κοινωνικό Κομμωτήριο στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης δημιούργησε ο Δήμος Αθηναίων. Προσφέρει δωρεάν κούρεμα, ξύρισμα και χτένισμα σε άστεγους κατοίκους του δήμου και σε οικογένειες που δυσκολεύονται οικονομικά και λειτουργεί αποκλειστικά με εθελοντές κομμωτές.

♦ Τα καλά να λέγονται… Με απόφαση του υπουργού Εργασίας Κωστή Χατζηδάκη, μπήκε σε λειτουργία ο Ενιαίος Αριθμός Επικοινωνίας Πολιτών, το «1555». Ο υπουργός προτρέπει τους πολίτες να μην καλούν πια σε άλλα τηλεφωνικά κέντρα αλλά μόνο στο «1555».

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ