Υιοθετούν τις τουρκικές κατηγορίες…

Υιοθετούν τις τουρκικές κατηγορίες…

Ορισμένα στελέχη της αντιπολίτευσης αλλά και ευρωβουλευτές, κυρίως του ΣΥΡΙΖΑ, έχουν παρεξηγήσει τον ρόλο τους σε ό,τι αφορά τις κατηγορίες που εκτοξεύει η Τουρκία και ορισμένες ΜΚΟ για την αντιμετώπιση και τον χειρισμό του Μεταναστευτικού εκ μέρους της χώρας μας.

Εάν πράγματι υιοθετούν τις κατηγορίες εναντίον του Λιμενικού για «απάνθρωπη συμπεριφορά», επειδή δεν δέχεται και δεν επιτρέπει σε όλες τις βάρκες που στέλνουν οι τούρκοι δουλέμποροι, υπό την… αιγίδα του τουρκικού καθεστώτος, να μπαίνουν στα ελληνικά χωρικά ύδατα και να φθάνουν στα ελληνικά νησιά, να βγουν και να το πουν δημοσίως. Και να δηλώσουν επίσης ότι είναι υπέρ της υποδοχής –χωρίς κανέναν έλεγχο– όλων των μεταναστών που στέλνει καθημερινά η Τουρκία.

Εάν μάλιστα έχουν και στοιχεία, να τα προσκομίσουν στην Ελληνική Δικαιοσύνη και ας επικαλεσθούν τότε και τη μαρτυρία του τούρκου υπουργού Εσωτερικών Σοϊλού, που συντονίζει από το παρασκήνιο αυτήν την καμπάνια εναντίον της Ελλάδας… Αλλιώς ας σιωπήσουν και ας συμπαραταχθούν με την εθνική προσπάθεια αντιμετώπισης του Μεταναστευτικού, όπως το εργαλειοποιεί κάθε φορά το τουρκικό καθεστώς με στόχο τη χώρα μας.

[email protected]

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Διαβάστε τα άρθρα της στήλης  “ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Εξωφρενικών” ΕΔΩ


Σχολιάστε εδώ