Με απουσίες κόντρα στη Ρίγα η ΑΕΚ για το BCL

Με απουσίες κόντρα στη Ρίγα η ΑΕΚ για το BCL

Την πρώτη της φετινή νίκη – τελικό στο Basketball Champions League αναζητά η ΑΕΚ σήμερα Δευτέρα (15/11, 19:30) στα Άνω Λιόσια οπου υποδέχεται τη Ρίγα στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 4ης αγωνιστικής για τον Δ’ όμιλο της διοργάνωσης.

Η ελληνική ομάδα έχει ρεκόρ 0-3 ενώ οι Λετονοί βρίσκονται στο 1-2, ενώ η αναμέτρηση έχει χαρακτηριστεί ως «παιχνίδι της εβδομάδας» στο BCL.

Τα προβλήματα πολλά στο στρατόπεδο της «Βασίλισσας».

Ο Μπράιαν Ανγκόλα, που τραυματίστηκε στο χέρι στον αγώνα με ΠΑΟ, υπεβλήθη σε πλήρη ιατρικό έλεγχο στο Metropolitan General όπου και επιβεβαιώθηκε η αρχική εκτίμηση για κάκωση δεξιού αντιβραχίου.

Ο (ξανά) άτυχος αθλητής υποβάλλεται σε θεραπευτική αγωγή και η κατάστασή του θα παρακολουθείται καθημερινά από τον Διευθυντή του Ιατρικού Επιτελείου της ΑΕΚ BC, Φραγκίσκο Νικ. Ξυπνητό, τον επικεφαλής τoυ Τμήματος Φυσικοθεραπείας, Σταύρο Τόιλο, και τους συνεργάτες τους.

Yπενθυμίζεται, ότι ενόψει της αυριανής αναμέτρησης, εκτός του Ανγκόλα, πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζουν και δεν θ’ αγωνιστούν οι Στέφαν Γέλοβατς και Ανδρέας Πετρόπουλος.

Στο άλλο παιχνίδι του Δ’ ομίλου, την Τετάρτη (17/11) η Φάκλο θα υποδεχθεί την πρωτοπόρο Τρεβίζο.


Σχολιάστε εδώ