«Η κατάσταση με την πανδημία είναι υπό έ­λεγχο», δήλωσε ο πρωθυπουργός… Τα ίδια, πάνω-κάτω, πρέπει να έλεγε και ο καπετάνιος του «Τιτανικού» πριν πέσει στο παγόβουνο.

«Η κατάσταση με την πανδημία είναι υπό έ­λεγχο», δήλωσε ο πρωθυπουργός… Τα ίδια, πάνω-κάτω, πρέπει να έλεγε και ο καπετάνιος του «Τιτανικού» πριν πέσει στο παγόβουνο.

Με rapid test οι ανεμβολίαστοι σε τράπεζες, δημόσιες υπηρεσίες κ.ά. Ό­που να ’ναι, θα ζητούν τεστ «ΠΑΠ» για να πηγαίνεις στο περίπτερο.

Και για να βγάλεις βόλτα τον σκύλο δήλωση του νόμου 105 και αξονική τομογραφία. Του… σκύλου!

Αν κρίνω από τα λεγόμενα του Τσίπρα, από την αρχή της πανδημίας το ΕΣΥ πρέπει να έχει καταρρεύσει καμιά 30ριά φορές.

Το ότι ο Κοτζιάς υπέγραψε την κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά τώρα από τον ΣΥΡΙΖΑ του κάνουν πόλεμο είναι αυτό που λένε… και κερατάς και δαρμένος!

Ο Γιωργάκης δεν θέλει, λέει, να γίνει αρχηγός για να δικαιωθεί πολιτικά ή να πάρει ρεβάνς. Στόχος του είναι να ανέβουν οι τιμές στα μούσμουλα!

Ο Τσίπρας υιοθετεί επιχειρήματα των ανεμβολίαστων για να επιτεθεί στην κυβέρνηση. Αν ήταν και στη Ναυμαχία της Σαλαμίνας θα έκανε εποικοδομητική κριτική στον Ξέρξη.

Πάμε για τα 10.000 κρούσματα και τριψήφιο αριθμό θανάτων, αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Μια… απλή γρίπη είναι ο κορονοϊός.

Προκειμένου να είναι μακριά από τον Μητσοτάκη, ο Δένδιας έφτασε μέχρι τη Ρουάντα. Με το καλό και στη Γροιλανδία.

Στο ΚΙΝΑΛ ζητούν τη διεξαγωγή debate για να ενημερωθούν οι πολίτες για τις θέσεις τους. Και είναι βέβαιοι ότι οι πολίτες… καίγονται να ενημερωθούν;

Το 56% των μη εμβολιασμένων δεν σκοπεύει να εμβολιασθεί. Λογικό. Δεν έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι το εμβόλιο για τον κορονοϊό γιατρεύ­ει τη… χαζομάρα.

Διακομματική επιτροπή για τη διαχείριση της πανδημίας προτείνει ο Τσίπρας, που ως πρωθυπουργός είχε διορίσει υπουργό Υγείας τον… Πολάκη.

Πόλεμο κατά των συστημικών δυνάμεων που… αναπαράγουν τη χρεοδουλοπαροικία (;) κήρυξε ο Βαρουφάκης. Ωχ! Πάλι μπέρδεψε τα χάπια της πίεσης με αυτά για τον θυρεοειδή.

Το 30% δεν θέλει για πρωθυπουργό ούτε τον Μητσοτάκη ούτε τον Τσίπρα. Δεν χάθηκε κάθε ελπίδα για τον… Στ. Γονίδη.

Καλού – κακού, αγοράστε ομπρέλα κι αντηλιακό. Αν εκλεγεί αρχηγός ο Λοβέρδος 6 Δεκεμβρίου θα ανατείλει ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ και… υπάρχει κίνδυνος να σας κάψει!

Ηλεκτρονική ψηφοφορία στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ ζητάει ο Π. Γερουλάνος. Να μπορέσει να ψηφίσει μια θεία του στο Ιλινόις και κάτι fans του στα Νησιά Σαμόα.

Ο Ν. Φίλης κάνει αφ’ υψηλού κριτική στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Κεραμέως. Όπου να ’ναι, θα βγει κι η Πάολα να πει ότι στις ψηλές στόναρε η Μαρία Κάλλας.

Μόλις το 6,1% θεωρεί ότι αυτήν τη στιγμή τα ελληνοτουρκικά είναι μείζον πρόβλημα. Τζάμπα οι βενζίνες που καίει ο Ερντογάν με τα πηγαινέλα στο Αιγαίο.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιμείνει να αντιμετωπίζει την πανδημία με σοβαρότητα και υπευθυνότητα». Όχι δεν πρόκειται για σύντομο ανέκδοτο, επίσημη ανακοίνωση είναι.

Άσχημα νέα για το ΜέΡΑ25: Η πρώιμη κατάθλιψη αυξάνει τον κίνδυνο άνοιας και Alzheimer.

Στα ψιλά πέρασε η είδηση ότι τον Οκτώβριο είχαμε 1.100 νεκρούς από κορονοϊό. Εκτός από την πανδημία, μάθαμε να ζού­με και με τον… θάνατο!

Ο Τσίπρας έχασε τις εκλογές, ο Ζάεφ παραιτήθηκε. Η Μακεδονία εκδικείται!

Τσίπρας προς Ζάεφ: Εκεί που ήσουν ήμουνα, εδώ που ήρθες είμαι…

Λάθος! Η κυβέρνηση δεν πρέπει να στέλνει SMS στους μη εμβολιασμένους, αλλά ψυχίατρο. Να δει αν το πρόβλημα αντιμετωπίζεται με φάρμακα ή απαιτείται νοσηλεία.

Ο Βαρουφάκης αποκλείει την περίπτωση συνεργασίας με ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ σε προοδευτική κυβέρνηση. Το συζητάει με «Γιατρούς Χωρίς Σύνο­ρα», Unicef και Αστέρα Τρίπολης.

Έφυγε από τη ζωή ο «πατέρας» του τιραμισού (Άλντο Καμπεόλ). Ζει και βασιλεύει ο «μπατζανάκης» της πανακότας (Άδ. Γεωργιάδης).

Το ΚΙΝΑΛ έχει έξι υποψήφιους αρχηγούς και τρεις αναπληρωματικούς. Σκέψου και να ήταν τίποτα μεγάλο κόμμα.

Το ότι η κυβέρνηση απέτυχε με την πανδημία είναι κακό. Το ότι το επισημαίνει και ο Βελόπουλος είναι α­κόμη χειρότερο.

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ