Yu Zeng Gang: Ο Πειραιάς είναι το πρώτο λιμάνι της Μεσογείου!

Yu Zeng Gang: Ο Πειραιάς είναι το πρώτο λιμάνι της Μεσογείου!

«Το 2008 ο όμιλος Cosco Shipping, ως ηγέτης στην παγκόσμια ναυτιλία, ήταν η μόνη επιχείρηση που πίστεψε πραγματικά στην αξία του λιμένα Πειραιώς και που συμμετείχε με εντιμότητα, κερδίζοντας τον διαγωνισμό για τη συμφωνία παραχώρησης του προβλήτα 2 και του προβλήτα 3, όταν κανένας άλλος στον κόσμο δεν έκανε προσφορά» λέει ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του ΟΛΠ, Yu Zeng Gang.

Και προσθέτει: «Μέσα σε λίγα χρόνια ο Πειραιάς κατάφερε να γίνει πρώτο λιμάνι στη Μεσόγειο, όσον αφορά τη μεταφορά εμπορευματοκιβωτίων και πλέον βρίσκεται στην 26η θέση παγκοσμίως από την 93η θέση που βρισκόταν το 2010. Ταυτόχρονα, είναι ένα από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά λιμάνια, το οποίο συνδυάζει πολλές δραστηριότητες, όπως του σταθμού κρουαζιέρας, επιβατηγών-οχηματαγωγών και οχημάτων, έχοντας σημαντική συνεισφορά στην τοπική οικονομία και βιομηχανία».

Πάρκο με ποδηλατοδρόμους!

«Άμεσα πρόκειται να κατασκευάσουμε ένα νέο μοντέρνο πάρκο με ποδηλατοδρόμους μέσα στην περιοχή του σταθμού κρουαζιέρας, το οποίο θα μπορούν να απολαμβάνουν τόσο οι πολίτες του Πειραιά και των γειτονικών δήμων όσο και όλοι οι επισκέπτες».

TO ΠΑΡΟΝ
Φωτο αρχείου απο παλαιότερη συνάντηση με τον υπουργό Ναυτιλίας κ. Πλακιωτάκη


Σχολιάστε εδώ