Τζον Φαν΄τ Σχιπ: Έχουμε δύσκολο έργο – Θέλουμε δύο νίκες (video)

Τζον Φαν΄τ Σχιπ: Έχουμε δύσκολο έργο – Θέλουμε δύο νίκες (video)

Η Εθνική Ομάδα άρχισε την προετοιμασία της για τους αγώνες στο ΟΑΚΑ με την Ισπανία (11/11) και το Κόσοβο (14/11), στο πλαίσιο της 9ης και της 10ης αγωνιστικής των European Qualifiers.

Από την αποστολή εξαιρέθηκε ο Τάσος Μπακασέτας, ο οποίος δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής εναντίον της Ισπανίας και δυστυχώς τραυματίστηκε στον τελευταίο αγώνα της ομάδας του.

Πριν από την έναρξη της σημερινής προπόνησης στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τζον Φαν’τ Σχιπ μίλησε για τα επικείμενα παιχνίδια της Εθνικής.

Στις δηλώσεις του ο ομοσπονδιακός προπονητής, Τζον Φαν΄τ Σχιπ, είπε:

«Ξέρουμε ότι πρέπει να πάρουμε τα δύο τελευταία παιχνίδια προκειμένου να παραμείνουμε στην κούρσα της πρόκρισης. Πρέπει να το πιστέψουμε. Δεν είναι εύκολο, ειδικά με την Ισπανία, που έχει αποδείξει ότι είναι η καλύτερη ομάδα. Έπαιξε πρόσφατα στον τελικό του Nations League με τη Γαλλία», δήλωσε ο Ολλανδός προπονητής.

Για να προσθέσει: «Ωστόσο, έχουμε δείξει ότι μπορούμε να παίξουμε καλά με δυνατούς αντιπάλους, θα τα δώσουμε όλα! Και μετά την Ισπανία, με το Κόσοβο, θέλουμε να τελειώσουμε καλά. Είναι σημαντικό να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Κάποιοι παίκτες θα πάρουν ευκαιρίες, αφού υπάρχουν τραυματίες και τιμωρημένοι».


Σχολιάστε εδώ