Μπρούνο Τσιρίλο στο “Π”: Προβλέπω φάσεις και γκολ στη «Λεωφόρο»

Μπρούνο Τσιρίλο στο “Π”: Προβλέπω φάσεις και γκολ στη «Λεωφόρο»

Του
ΜΠΡΟΥΝΟ ΤΣΙΡΙΛΟ
πρώην Ποδοσφαιριστή


Είναι από τα ωραία ματς του πρωταθλήματος αυτό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, δύο ομάδων που, παρά τις κατά καιρούς δυσκολίες τους, διατηρούν σταθερά τη φιλοδοξία και καλό ποδόσφαιρο να παίξουν και ψηλά στη βαθμολογία να βρίσκονται.

Το σημερινό το βλέπω απολύτως ισορροπημένο και δεν θα ξεφύγω από το 50 – 50. Γιατί ναι μεν ο ΠΑΟΚ δείχνει να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση, όμως ο αντίπαλός του αγωνίζεται στην έδρα του και αυτός είναι ένας παράγοντας που πάντοτε πρέπει να τον λαμβάνουμε υπόψη.

Με νέο προπονητή ο Παναθηναϊκός ψάχνει να βρει τα πατήματά του και γι’ αυτό ίσως παρατηρείται μια αστάθεια στην απόδοσή του, αφού άλλοτε είναι εξαιρετικός και άλλοτε προβληματίζει. Ο Λουτσέσκου γνωρίζει πού επέστρεψε και μοιάζει να έχει προσαρμοστεί πιο γρήγορα στις αυξημένες απαιτήσεις που τον περιμένουν αλλά και ο ίδιος έχει. Και δεν θεωρώ ότι το παιχνίδι με την Κοπεγχάγη μεσοβδόμαδα θα επηρεάσει την ομάδα του υπό την έννοια της κούρασης, διότι το γνωρίζω κι εγώ όταν έπαιζα ποδόσφαιρο ότι όλη τη σεζόν οι παίκτες ειδικά που κάνουν πρωταθλητισμό είναι προετοιμασμένοι για ένα πρόγραμμα βαρύ, με πολλές αναμετρήσεις στη διάρκεια της περιόδου. Εκτιμώ επίσης ότι η κλάση των μεσοεπιθετικών των αντιπάλων είναι τέτοια που θα μας προσφέρει δυνατό θέαμα, με πολλές φάσεις και γκολ.

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Φωτό: newsit.gr


Σχολιάστε εδώ