Παρουσίαση Bιβλίου:  ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ της Μαργαρίτας Θεοδωράκη

Παρουσίαση Bιβλίου: ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ της Μαργαρίτας Θεοδωράκη

Την Δευτέρα 8 Νοεμβρίου στις 19:00 οι Εκδόσεις IANOS διοργανώνουν παρουσίαση του νέου βιβλίου της Μαργαρίτας Θεοδωράκη, «Αναμνήσεις ενός κοριτσιού». 

Η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη, με τον ιδιαίτερο συγγραφικό και ποιητικό λόγο της, αποτυπώνει στο χαρτί αναμνήσεις, σκέψεις και συναισθήματα που κουβαλάει από τα παιδικά της χρόνια μεγαλώνοντας δίπλα στον «δέσμιο άγριων λύκων» Μίκη Θεοδωράκη. Βιώνει τις στρατιωτικές εφόδους στο σπίτι, τις εκτοπίσεις, τις φυλακίσεις και με το αθώο παιδικό της βλέμμα παρακολουθεί πάντα από εκεί, χαμηλά, τις θεόρατες φιγούρες του πατέρα της και των αμέτρητων φρουρών του, συμμετέχοντας κι η ίδια σ’ έναν αέναο «χορό αρχαίας τραγωδίας».

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι
♦ Αναστασία Βούλγαρη, θεατρική συγγραφέας- ποιήτρια
♦ Γιώργος Λιάνης, δημοσιογράφος

> Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσει ο σκηνοθέτης και ηθοποιός, Γιώργος Βάλαρης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ της Αθήνας, Σταδίου 24 και θα προβάλλεται ζωντανά στο κανάλι Youtube και στη σελίδα Facebook του ΙΑΝΟΥ.

Link Εκδήλωσης: https://www.ianos.gr/events/margarita_%CE%98eodwrakh_-_%C2%ABanamnhseis_enos_koritsiou%C2%BB_-_ekdoseis_ianos_-_8-11/


Λόγω των υγειονομικών συνθηκών και τα ισχύοντα μέτρα η παρακολούθηση τους με φυσική παρουσία γίνεται υποχρεωτικά με ηλεκτρονική κράτηση στο ianos.gr. Η είσοδος στο χώρο εκδηλώσεων στο (Cafe IANOS) επιτρέπεται μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης (έως 6 μήνες) και έλεγχο ταυτοπροσωπίας .

Link προκράτησης: https://www.ianos.gr/ticket1-margarita-theodoraki-anamniseis-enos-koritsiou-ekdoseis-ianos-8-11

Για την είσοδο σας είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο ianos.gr ή στο ταμείο του βιβλιοπωλείου την ημέρα της εκδήλωσης και εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις.

Μέγιστος αριθμός θεατών: 85 άτομα.
Ελάχιστη κατανάλωση: 4€ 



 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ





Μπορείτε να δείτε όλες τις εκδηλώσεις του ΙΑΝΟΥ στο Youtube Channel:
https://www.youtube.com/c/ianos/featured



 


Σχολιάστε εδώ