Τέταρτη σερί νίκη για την ΑΕΚ που κυνηγάει τον Ολυμπιακό

Τέταρτη σερί νίκη για την ΑΕΚ που κυνηγάει τον Ολυμπιακό

Τέταρτη σερί νίκη για την ΑΕΚ με τον Αργύρη Γιαννίκη στον πάγκο της καθώς επικράτησε αρκετά δύσκολα στο ΟΑΚΑ με 2-1 του Άρη, έχοντας παίκτη λιγότερο από το 71΄ λόγω αποβολής του Μήτογλου.

Το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου για την «Ενωση» ήρθε μετά από πίεση της ΑΕΚ στη μεσαία γραμμή. Η Ένωση παραχώρησε την κατοχή εκμεταλλευόμενη κάθε λάθος των παιχτών του Μάντζιου “χτυπώντας” με ταχύτατη ανάπτυξη προς την εστία του ΑΡΗ που είχε μεταξύ άλλων και δοκάρι στο 23ο λεπτό με τον Μπράμπετς. Ο ΑΡΗΣ προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την κατοχή μπάλας αλλά η ΑΕΚ της καλής αλληλοκάλυψης είχε κάτω από τα δοκάρια τον… Στάνκοβιτς που με δύο αποκρούσεις έδειξε την κλάση του.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν, επέβαλαν το παιχνίδι τους, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες αλλά πέραν του γκολ του Γκαρσία Ματέο στο 73΄δεν μπόρεσαν να αλλάξουν το σκορ υπέρ τους παρότι από το 71′ λεπτό η Ένωση έπαιζε με 10 παίχτες.

Για την ΑΕΚ το δεύτερο ημίχρονο έδειξε πως η προετοιμασία του καλοκαιριού ήταν μη επαρκής…

Ο προπονητής της Ένωσης μετά τον αγώνα δήλωσε πως «ήταν ένα περίεργο παιχνίδι με κόκκινη κάρτα. Δε θέλαμε να ρισκάρουμε. Κερδίσαμε και αυτό είναι το σημαντικό» […] «Ο Άρης είχε κατοχή αλλά δεχθήκαμε την πίεση μετά την κόκκινη κάρτα. Εκεί είχαμε δυσκολίες. Η πίεση ήρθε μέσα στο παιχνίδι. Δεν ήταν κίνηση τακτικής. Με 2-0 στο σκορ, πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός».

 

 


Σχολιάστε εδώ