Νίκος Χρηστίδης: Το ποδόσφαιρο δεν αδικεί αυτόν που αξίζει

Νίκος Χρηστίδης: Το ποδόσφαιρο δεν αδικεί αυτόν που αξίζει

Του
ΝΙΚΟΥ ΧΡΗΣΤΙΔΗ
πρώην Διεθνούς Ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ και του Άρη


Περιμένω ένα δυνατό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν αποδείξει ότι μπορούν να αποδώσουν γρήγορο και θεαματικό ποδόσφαιρο. Και μπορεί το σπορ να μην είναι πάντα δίκαιο, όμως στο τέλος δεν θα αδικήσει αυτόν που αξίζει.

Η ΑΕΚ το καλοκαίρι πήρε πολλούς νέους παίκτες, σε αντίθεση με τον Άρη, που ανανέωσε μεν τον κορμό του, ωστόσο συνεχίζει να βασίζεται σε δοκιμασμένες-επιτυχημένες παρουσίες. Η έδρα παίζει πάντα τον ρόλο της, αλλά δεν προσφέρει από μόνη της τη νίκη. Είμαι βέβαιος ότι όλοι όσοι θα μετάσχουν θα τα δώσουν όλα για να κερδίσουν το καλύτερο από την αναμέτρηση.

Ακούω ότι θα πάει πολύς κόσμος στο γήπεδο και αυτό μόνο ευχάριστο είναι, μετά από μια μακρά περίοδο σιωπής και απομόνωσης. Αγώνες χωρίς κοινό στην εξέδρα χάνουν όλη τη μαγεία και το ενδιαφέρον τους. Μακάρι κάποια στιγμή οπαδοί και των δύο αντιπάλων να παρακολουθούν τα παιχνίδια, χωρίς αποκλεισμούς και δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Η ατμόσφαιρα θα είναι πιο όμορφη, πιο ποδοσφαιρική, με την ένταση και το χρώμα που ταιριάζει σε ομάδες με κύρος και ιστορία.

Έχω αγωνιστεί πολλά χρόνια και σε πολλά ματς και με την ΑΕΚ και με τον Άρη, συνεπώς αντιλαμβάνεστε πως δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον από τους δύο αντιπάλους. Μπορώ όμως να ευχηθώ για ωραίο θέαμα, φάσεις και απονομή δικαιοσύνης στο φινάλε του αγώνα.

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Φωτό: pressaris.gr


Σχολιάστε εδώ