Ο ΠΑΟΚ «καθάρισε» με 4-1 _ Ο Ολυμπιακός νίκησε δύσκολα με 2-1

Ο ΠΑΟΚ «καθάρισε» με 4-1 _ Ο Ολυμπιακός νίκησε δύσκολα με 2-1

Στα τελευταία 25 λεπτά ο ΠΑΟΚ έβαλε μπροστά τη μηχανή του και «καθάρισε» το ματς με τον Απόλλων Σμύρνης κερδίζοντας με 4-1 στην Τούμπα για την 8η αγωνιστική της Super League.

Ο Σβαμπ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 5’ όμως ο Απόλλωνας πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο (14’) έφερε το ματς στα ίσα με τον Παμλίδη. Ο Σφιντέρσκι στο 66’ και ο Μιχαηλίδης στο 72’ πέτυχαν τα άλλα δύο  τέρματα του ΠΑΟΚ. Συμφωνα με το ertnews.gr, στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Άκπομ κέρδισε πέναλτι από τον Μπαξεβανίδη (ανατροπή στη περιοχή) και ο Αουγκούστο στο 94’ έκανε το τελικό 4-1.


Ο Ολυμπιακός άντεξε την πίεση του Παναιτωλικού μέχρι τη λήξη και πήρε δύσκολη νίκη στο Αγρίνιο με 2-1, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Σκόρερ οι Τικίνιο (13′) και Ελ Αραμπί (70′) για τους «ερυθρόλευκους», ο Βέργος είχε ισοφαρίσει στο 17′ για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ. Από κόρνερ του Ρόνι Λόπες, ο Τικίνιο πήρε την κεφαλιά για το 0-1 στο 13ο λεπτό.

Έξι λεπτά αργότερα, ο Βέργος υποδέχθηκε της πάσας του Φρεντερίκο Ντουάρτε, ξεπέρασε την αντίσταση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου και να πλάσαρε εύστοχα τον Τόμας Βατσλίκ για το 1-1.

Μονόλογος για τον Ολυμπιακό το δεύτερο ημίχρονο. Ο Μελίσσας έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ την κεφαλιά του Γιάννη Μασούρα (62’) αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού βγήκε άγαρμπα στη γωνία της περιοχής του, ανατρέποντας τον Ματιέ Βαλμπουενά.

Πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ στο 70ο λεπτό ο Ελ Αραμπί. Οι γηπεδούχοι πίεσαν ανορθόδοξα την εστία του Βάτσλικ, με το 1-2 να μένει μέχρι το τέλος.

Πηγή: ertnews.gr


Σχολιάστε εδώ