Στις ράγες του μυστηρίου 2, Απαγωγή στο Καλιφόρνια Κόμετ

Στις ράγες του μυστηρίου 2, Απαγωγή στο Καλιφόρνια Κόμετ

Ένα ταξίδι με τρένο που θα μείνει αξέχαστο στους μικρούς αναγνώστες!  

H βραβευμένη συγγραφέας παιδικών βιβλίων Μ. Γκ. Λέοναρντ με τον πρωτοεμφανιζόμενο Σαμ Σέτζμαν και την εικονογράφο Ελίζα Παγκανέλι ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν απίστευτες περιπέτειες που διαδραματίζονται πάνω σε τρένα! Με επιρροές από την Άγκαθα Κρίστι, τα βιβλία της σειράς θα αγαπηθούν από τους λάτρεις των ταξιδιών, των τρένων, των μυστικών κωδικών και των ανεξήγητων γρίφων.



Συγγραφείς


Μ. Γκ. Λέοναρντ 


Σαμ Σέτζμαν

Εικονογράφηση
Ελίζα Παγκανέλι
Μετάφραση
Ευγενία Κολυδά


Ο Χάρισον Μπεκ δέχεται με ενθουσιασμό το δώρο του θείου του, Ναθάνιελ, για τα δωδέκατα γενέθλιά του, που δεν είναι άλλο από ένα ανεπανάληπτο ταξίδι με το τρένο Καλιφόρνια Κόμετ, που κάνει το εμβληματικό δρομολόγιο Σικάγο – Σαν Φρανσίσκο.
Μετά τη συνέντευξη Τύπου που δίνει ένας δισεκατομμυριούχος λάτρης των τρένων στο ιδιωτικό βαγόνι του, η κόρη του εξαφανίζεται. Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για απαγωγή και ο Χάρισον θα πρέπει να βάλει τα δυνατά του για να βρει γρήγορα το κορίτσι και να ξεσκεπάσει τους ενόχους. Αρκούν το θάρρος, η παρατηρητικότητα, τα λεπτομερή σκίτσα που φτιάχνει, καθώς και δύο καινούριοι φίλοι με κλίση στα ταχυδακτυλουργικά κόλπα για να εξιχνιαστεί το μυστήριο πριν από το τέλος της διαδρομής;

Διαβάστε ένα απόσπασμα ΕΔΩ


Περισσότερο σασπένς στις ράγες του μυστηρίου από τους συγγραφείς του best seller
Ληστεία στο Χάιλαντ Φάλκον 


Λίγα λόγια για τους συγγραφείς

Μ. ΓΚ. ΛΕΟΝΑΡΝΤ
Βραβευμένη συγγραφέας της παιδικής σειράς «Beetle Boy», εργάζεται ως παραγωγός Digital Media για το Εθνικό Θέατρο στην Αγγλία και για τις θεατρικές παραγωγές Χάρι Πότερ στο West End. Ζει στο Μπράιτον με την οικογένειά της.

ΣΑΜ ΣΕΤΖΜΑΝ
Γράφει μυθιστορήματα, θεατρικά έργα και είναι βραβευμένος παραγωγός ψηφιακών μέσων. Εργάζεται ως Digital Project Manager στο Εθνικό Θέατρο στην Αγγλία και είναι υπεύθυνος για τα Podcast. Μεγάλωσε βλέποντας τα τρένα να περνούν πολύ κοντά από τον κήπο του σπιτιού του και έκτοτε του αρέσει να μαθαίνει τα πάντα για αυτά.


ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ 

Ηλικία: 7+
Σειρά: Στις ράγες του μυστηρίου 
Κατηγορία: Παιδική μεταφρασμένη πεζογραφία
ISBN: 978-618-02-1775-9


Σχολιάστε εδώ