Λεωνίδας Βόκολος στο “Π”: Στις λεπτομέρειες κρίνονται τέτοια ματς

Λεωνίδας Βόκολος στο “Π”: Στις λεπτομέρειες κρίνονται τέτοια ματς

Του
ΛΕΩΝΙΔΑ ΒΟΚΟΛΟΥ
Πρώην διεθνούς Ποδοσφαιριστή,
Μέλους του τεχνικού τιμ της Εθνικής και νυν Προπονητή της Καλλιθέας


 Πάντα οι αγώνες ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ έχουν το δικό τους, ιδιαίτερο χρώμα και, όπως συνηθίζω να λέω, τέτοια ματς κρίνονται στις λεπτομέρειες. Είναι σημαντικό βεβαίως το ότι η ομάδα του Μαρτίνς θα αγωνιστεί χωρίς τον κόσμο στο πλευρό της, αφού παραδοσιακά ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι η δύναμή του, κάτι που θα ίσχυε αντιστοίχως αν ο ΠΑΟΚ ήταν γηπεδούχος και αγωνιζόταν σε άδεια «Τούμπα».

Θεωρώ ότι θα είναι μάλλον κλειστό παιχνίδι, με πολλή στρατηγική και έμφαση πρώτα στη διατήρηση του μηδέν παθητικού και στη συνέχεια στην επίτευξη τέρματος. Τουλάχιστον έτσι πιστεύω ότι θα παίξουν οι φιλοξενούμενοι. Όσο για τους γηπεδούχους, σίγουρα θα ξεκινήσουν πιο ορμητικά, όμως το θέμα είναι το πόσο εύκολα θα καταφέρουν να ξεκλειδώσουν την αντίπαλη άμυνα, που, πάντως, υπέφερε στην πρόσφατη αναμέτρηση με τον Βόλο και θα επιχειρήσει να εμφανιστεί βελτιωμένη.

Φαβορί στα ντέρμπι δεν υπάρχουν, είναι και θέμα ημέρας και τύχη φυσικά, ενώ δεν πιστεύω ότι θα παίξει ρόλο η κούραση από τους ευρωπαϊκούς αγώνες μεσοβδόμαδα. Έχουν τόσο πλούσιο ρόστερ και επιλογές οι δύο ομάδες που μπορούν να χρησιμοποιήσουν άφθονα όπλα στη μάχη. Ελπίζω να παρακολουθήσουμε ένα όμορφο παιχνίδι, με φάσεις και συναρπαστικό ρυθμό, αντάξιο της κλάσης και της ιστορίας των αντιπάλων.

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Φωτό: corfupress.com


Σχολιάστε εδώ