31′ λεπτά ντέρμπι… – Με ηγέτη τον Τσούμπερ πήρε το διπλό η ΑΕΚ – Μεγαλοπρεπή 5αρα ο ΑΡΗΣ – Συνήθισε τις ισοπαλίες ο ΟΦΗ

31′ λεπτά ντέρμπι… – Με ηγέτη τον Τσούμπερ πήρε το διπλό η ΑΕΚ – Μεγαλοπρεπή 5αρα ο ΑΡΗΣ – Συνήθισε τις ισοπαλίες ο ΟΦΗ

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 2-1 τον ΠΑΟΚ και με συνοπτικές διαδικασίες μέσα σε 31 λεπτά. Στο 22’ έκανε το 1-0 με τον Καμαρά και δέκα λεπτά αργότερα, στο 31’, το 2-0 με τον Μασούρα ενώ στο 30’ ο Ελ Αραμπί έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι δύο φορές… Δοκάρι είχε στο 51’ ο Καμαρά και ο ΠΑΟΚ στο 58’ με τον Μιχαηλίδη.

Για τον ΠΑΟΚ ο Μουργκ στο 81′ μείωσε στο τελικό 2-1.

Παιχνίδι νεύρων και τακτικής με νικητή την ΑΕΚ

Σε ένα παιχνίδι με πολύ ένταση, η ΑΕΚ έφυγε από το Πανθεσσαλικό Στάδιο νικήτρια επί του Βόλου με 3-1.

Η ΑΕΚ έκανε το «δύο στα δύο» επί των ημερών του Αργύρη Γιαννίκη στον πάγκο της, ούσα πιο αποτελεσματική.

Η ομάδα του Αμπασκάλ έχασε πολλές ευκαιρίες, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο.

Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη σημείωσε δύο γκολ στα τέλη του πρώτου ημιχρόνου, στο 42′ από ασίστ του Στίβεν Τσούμπερ και πλασέ του Καρίμ Ανσαριφάρντ και στο 45+3′ με κοντινό πλασέ του Τσούμπερ μετά από πάσα του Νόρντιν Αμραμπατ στην αντεπίθεση.

O Βόλος μείωσε στο 79′ με τον Ζαν-Πιέρ Ρίνερ, αλλά το σκορ έκλεισε στο 1-3 με γκολ του Εχσάν Χατζισαφί στο 90+9′ και ενώ ο Λιβάι Γκαρσία είχε μεταφερθεί εκτός αγωνιστικού χώρου μετά από τετράλεπτη διακοπή λόγω πτώσης στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Βόλος είχε χάσει πέναλτι στο 40′ με τον Ρεγκατέν που σούταρε άουτ.

Ακόμη δύο πολύτιμους βαθμούς «πέταξε» στην έδρα του ο ΟΦΗ…

…που έμεινε στο 0-0 με την Λαμία για την 7η αγωνιστική της Super League. Αυτή είναι η πέμπτη ισοπαλία των Κρητικών στο φετινό πρωτάθλημα και η τρίτη «λευκή» ισοπαλία.

Μέτριο ποιοτικά παιχνίδι.Η  πιο καλή στιγμή στο διάστημα αυτό σημειώθηκε στο 44ο λεπτό, όταν ο Μαρινάκης μπήκε από τα δεξιά γύρισε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι εκεί όπου ο Τοράλ έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε κι έφυγε κόρνερ.

Η καλύτερη εμφάνιση του ΑΡΗ τη φετινή χρονιά

Δε υπάρχουν σχόλια για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Μια ευρεία νίκη κόντρα στους Αγρινιώτες όπου η ομάδα του Άκη Μάντζιου στο «Κλεάνθης Βικελίδης» διέλυσε τον Παναιτωλικό  με σκορ 5-1…


Σχολιάστε εδώ