Συνέχισε το σερί ο Κολοσσός – Ασταμάτητος ο Προμηθέας

Συνέχισε το σερί ο Κολοσσός – Ασταμάτητος ο Προμηθέας

Με τον Βασίλη Ξανθόπουλο να μοιράζει 12 ασίστ και τον Τζόρνταν Φλόιντ στο ντεμπούτο του να σκοράρει 24 πόντους, ο Κολοσσός H Hotels ήταν ο μεγάλος νικητής με 88-81 στην αναμέτρηση με τον Ιωνικό HNC Revolution για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Basket League. Αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική νίκη για την ομάδα της Ρόδου που βελτίωσε το ρεκόρ της σε 3-1 ενώ οι Νικαιώτες έχουν πλέον 1-3.

Σε ένα παιχνίδι με κλειστό σκορ από την αρχή, ο Κολοσσός H Hotels κατάφερε να ανοίξει τη διαφορά στην τέταρτη περίοδο έχοντας περισσότερες λύσεις από τον πάγκο του παίρνοντας 44 πόντους από τους παίκτες που ήρθαν από εκεί ενώ οι φιλοξενούμενοι 29. Παράλληλα εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του Ιωνικού HNC Revolution έχοντας 25 πόντους από αυτά, τα επιθετικά ριμπάουντ, αλλά και την κούραση των Νικαιωτών στο φινάλε.


Με τον Κέντρικ Ρέι να σημειώνει 29 πόντους και 42% στα τρίποντα, ο Προμηθέας επικράτησε με 91-77 της Λάρισας στο «Δ. Τόφαλος» για την τέταρτη αγωνιστική της Stoiximan Basket League κι έφτασε τις τρεις νίκες στο πρωτάθλημα. Εκτός από τον Αμερικανό γκαρντ οι Πατρινοί είχαν σε εξαιρετική μέρα τον Γκραντ που έκανε νταμπλ-νταμπλ με 14 πόντους και 13 ριμπάουντ. Από τη Λάρισα ξεχώρισε ο Χάντσον με 24 πόντους.

Με στόχο να επιβάλλει από νωρίς τον ρυθμό του μπήκε στο ματς ο Προμηθέας και το κατάφερε.

Με πληροφορίες από τον ΕΣΑΚΕ


Σχολιάστε εδώ