Πρώτη ήττα για τον Ολυμπιακό

Πρώτη ήττα για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την πρώτη του ήττα στους ομίλους του UEFA Europa League στη Γερμανία από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης καθώς αρκετά νωρίς βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 26’ με πέναλτι του Μπόρε.

Ο Ελ Αραμπί ισοφάρισε με τον ίδιο τρόπο τρία λεπτά αργότερα.

Αλλά… στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Τουρέ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Το τελικό 3-1 έγραψε ο Καμαντά στο 59’.

Στην βαθμολογία του ομίλου ο Ολυμπιακός βρίσκεται πλέον στη δεύτερη θέση με ένα βαθμό λιγότερο από τη σημερινή του αντίπαλο και τέσσερις περισσότερους από τη Φενερμπαχτσέ.

Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε τον Βατσλίκ στη θέση του τερματοφύλακα και τους Λαλά, Παπασταθόπουλο, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά. Εμβιλά, Μπουχαλάκης και Μαντί Καμαρά ήταν η τριάδα στη μεσαία γραμμή με τους Μασούρα, Αγκιμπού Καμαρά στα άκρα και τον Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε από τα άκρα να δημιουργήσει ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα, ενώ η γερμανική ομάδα έπαιξε ψηλά στο γήπεδο προκειμένου να εκμεταλλευτεί κάποιο λάθος των ερυθρόλευκων.

Οι Γερμανοί μετά το δεύτερο τέρμα προσπάθησαν να διαχειριστούν τον αγώνα εστιάζοντας στην μεσαία περιοχή ενώ ο Ολυμπιακός διατήρησε την κατοχή. Η είσοδος των Λόπες και Ανδρούτσου δεν άλλαξαν τα δεδομένα και έτσι ο Ολυμπιακός γνώρισε την πρώτη του ήττα σε όλες τις διοργανώσεις.

Φωτό: olympiakos.org


Σχολιάστε εδώ