Τάκης Νικολούδης στο “Π”: Δεν άλλαξε τυχαία τον Μιλόγεβιτς

Τάκης Νικολούδης στο “Π”: Δεν άλλαξε τυχαία τον Μιλόγεβιτς

Του
ΤΑΚΗ ΝΙΚΟΛΟΥΔΗ
Παλαίμαχου Ποδοσφαιριστή


Ο Μελισσανίδης, που αγαπά την ΑΕΚ και θέλει το καλό της, είμαι βέβαιος ότι δεν άλλαξε τυχαία τον Μιλόγεβιτς. Προφανώς δεν του άρεσαν κάποια πράγματα και ήθελε πριν προχωρήσει το πρωτάθλημα αυτά να διαφοροποιηθούν, όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Ο Γιαννίκης είναι ένα νέο παιδί, με όνειρα και φιλοδοξίες και σίγουρα θα τα δώσει όλα για να δικαιώσει όσους τον πίστεψαν. Το ποδόσφαιρο θέλει και ρίσκο. Θα μπορούσε, για παράδειγμα, να προσληφθεί κάποιος ξένος-«όνομα» και να αποτύχει και να έρθει τώρα ο συγκεκριμένος χωρίς φοβερές περγαμηνές και να δημιουργήσει ομάδα που θα πετάει. Πρέπει να δοθεί πίστωση χρόνου, την οποία συνήθως οι μεγάλοι δεν δίνουν και γι’ αυτό σύντο­μα θα φανεί τι ψάρια θα καταφέρει να πιάσει.

Το πρωτάθλημα έχει δρόμο μπροστά του και πολλές δοκιμασίες για όλους. Η ΑΕΚ αποκλείστηκε νωρίς από την Ευρώπη και πλέον έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στο πρωτάθλημα. Πήρε 14 ποδοσφαιριστές το καλοκαίρι, που σημαίνει ότι και διάθεση υπάρχει και φιλοδοξία για μια ανταγωνιστική χρονιά. Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πρόκειται ουσιαστικά για μια νέα ομάδα που ακόμη χτίζεται και άρα δεν έχει αποδώσει το 100% που μπορεί. Θέλω να πιστεύω και το εύχομαι ολόψυχα –με νέο τεχνικό πλέον– να βρεθεί ξανά στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Φωτό: fosonline.gr


Σχολιάστε εδώ