Μπάσκετ: Νίκη με ανατροπή ο ΠΑΟΚ – Και δεύτερη νίκη ο Κολοσσός – Ο Απόλλωνας Πατρών ” καθάρισε” την ΑΕΚ

Μπάσκετ: Νίκη με ανατροπή ο ΠΑΟΚ – Και δεύτερη νίκη ο Κολοσσός – Ο Απόλλωνας Πατρών ” καθάρισε” την ΑΕΚ

Με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο (επιμέρους σκορ 39-32) ο ΠΑΟΚ mateco επιβλήθηκε στο «Παλατάκι» του Ηρακλή (72-69) και πέτυχε την πρώτη νίκη του στην φετινή σεζόν ύστερα από τέσσερις ήττες για την Stoiximan Basket League και το Basketball Champions League.

Παρά τις απουσίες των Ζερμέιν Λοβ, Τζος Κάρτερ, ο «Δικέφαλος του Βορρά» κατάφερε να επιστρέψει από το 20-10 της πρώτης περιόδου και το 37-33 του πρώτου ημίχρονου υπέρ των «κυανόλευκων».

Καθοριστικά για τη νίκη του ΠΑΟΚ mateco ήταν τα τρία παραπάνω λάθη του Ηρακλή (12-9) και η μεγαλύτερη ευστοχία του στις βολές. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε 24/29, ενώ οι φιλοξενούμενοι 14/21.


Τη δεύτερη νίκη του στη Stoiximan Basket League σημείωσε ο Κολοσσός H Hotels καθώς επικράτησε με 85-81 του Άρη συνεχίζοντας το σερί των τελευταίων ετών στο «Nick Galis Hall».

Με 19 ασίστ και σωστές επιλογές στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Ρόδου κατάφερε για πέμπτη συνεχόμενη φορά να φύγει με το ροζ φύλλο αγώνα από την έδρα του Άρη. Οι Στεφάν Μομίροφ με 19 πόντους, Κιμ Τιλί με 17 και Σον Μίλερ με 16 και 10 ριμπάουντ ήταν οι πρωταγωνιστές για τους φιλοξενούμενους. Για τους «κίτρινους» στους 33 σταμάτησε ο Ολιβιέ Χάνλαν αλλά δεν ήταν αρκετοί για να φτάσουν στη δεύτερη νίκη τους.


Επιστροφή στις νίκες για τον Απόλλωνα Oscar καθώς με κορυφαίους τους Νίκο Δίπλαρο και Γιώργο Τσαλμπούρη επικράτησε με 84-68 της ΑΕΚ στην Πάτρα για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Basket League. Η ομάδα της Πάτρας που παραμένει αήττητη στην έδρα της βελτίωσε το ρεκόρ της σε 2-1 ενώ η ΑΕΚ υποχώρησε στο 1-2 έχοντας ισάριθμες ήττες στα δύο εκτός έδρας παιχνίδια της.

Οι Πατρινοί ήταν εντυπωσιακοί στη δεύτερη περίοδο όταν και άνοιξαν τη διαφορά και έχτισαν διψήφια διαφορά, αλλά και στο πρώτο μισό του τέταρτου δεκαλέπτου όταν απάντησαν στην αντεπίθεση της ΑΕΚ με ένα σερί 14-0 που τους έφερε να προηγούνται με διαφορά 18 πόντων (76-58).

Με πληροφορίες από την ΕΣΑΚΕ


Σχολιάστε εδώ