Ήττα στις λεπτομέρειες για τους “ερυθρόλευκους” _ Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 79-78

Ήττα στις λεπτομέρειες για τους “ερυθρόλευκους” _ Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 79-78

Ο Ολυμπιακός έπαιξε καλό μπάσκετ στην έδρα της Μπαρτσελόνα, όμως το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες με τους “μπλαουγκράνα” να κερδίζουν στην παράταση με 79-78.

Οι “ερυθρόλευκοι” έπαιξαν καλό μπάσκετ με εξαίρεση την Γ περίοδο στην οποία η Μπαρτσελόνα, βρήκε ρυθμό και… έβαλε πόντους.

Ο Ολυμπιακός δεν άφηνε την Μπαρτσελόνα να βρει διαδρόμους προς το καλάθι, παίζοντας αριστοτεχνική άμυνα όπου υποχρέωνε την Μπαρτσελόνα σε λάθη.

Υστέρησε στα επιθετικά ριμπάουντ όμως βρέθηκε από την αρχή του ματς μπροστά στο σκορ, με τον Φαλ να πετυχαίνει δύσκολα καλάθια, αλλά και τον Ντόρσει να σκοράρει…”τετράποντο” με καλάθι και φάουλ για το 10-6!

Οι δύο βολές του Κούριτς έκαναν το 67-67 που έμελλε να είναι και το σκορ της κανονικής διάρκειας! Ο Σλούκας δεν μπόρεσε να σκοράρει στην τελευταία επίθεση του Ολυμπιακού που θα μπορούσε να του δώσει τη νίκη.

Στην παράταση Καλάθης και Μίροτιτς με βολές ανέβασαν την διαφορά στους 5 75-70. Ο ΜακΚισικ 1.40 πριν το τέλος έκανε το 75-72! ο Σλούκας επίσης με βολές μείωσε στον πόντο! 75-74!

Το ματς πήγαινε πόντο πόντο! ο Ντόρσεϊ με βολές έκαε το 77-78 2- δευτερόλεπτα πριν το τέλος. Στα 7,6 η Μπαρτσελόνα κέρδισε φάουλ με τον Οριόλα που έκανε το 79-78. ο Σλούκας πήρε τη μπάλα στα χέρια του και προσπάθησε να δώσει τη νίκη στην ομάδα του όμως δεν ευτύχησε να δει τη μπάλα να καταλήγει μέσα.

Με πληροφορίες από το novasports.gr


Σχολιάστε εδώ