Σουηδία – Ελλάδα 2-0: Έτσι είναι το ποδόσφαιρο!

Σουηδία – Ελλάδα 2-0: Έτσι είναι το ποδόσφαιρο!

Δύο αμυντικά λάθη… δύο τέρματα από τους “κυνικούς” Σουηδούς, που κέρδισαν με 2-0 την Εθνική Ελλάδας με τα γκολ των Φόρσμπεργκ (59΄ πεν.) Και Ίζακ (69΄).

Το τελικό αποτέλεσμα θά μπορούσαμε να πούμε πως είναι μαγικό αλλά η πραγματικότητα είναι το τελικό σκορ…

Στο πρώτο ημίχρονο στο γήπεδο υπήρχε μόνο η Εθνική Ελλάδας αλλά δεν μπόρεσε να κάνει γκολ τις φάσεις που είχε. Να σημειώσουμε πως είχε δύο δοκάρια. Ήταν καλύτερη είχε τον έλεγχο και δημιούργησε προϋποθέσεις για γκολ.

Στο δεύτερο, όμως, ημίχρονο η Σουηδία μπήκε πιο δυνατά και προσπάθησε να επιβάλλει τον δικό της ρυθμό με την Εθνική να έχει παραχωρήσει “γήπεδο” χωρίς να έχει την εικόνα του πρώτου μέρους. Οι Σουηδοί εκμεταλλεύθηκαν τα δύο λάθη της ελληνικής ομάδας και πήραν την νίκη φτάνοντας τους 15 βαθμούς και περνώντας στην κορυφή του Β΄ προκριματικού ομίλου της ευρωπαϊκής ζώνης, με δεύτερη την Ισπανία (13β.) και τρίτη την Ελλάδα (9β.).

Η ελληνική ομάδα έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες για τη δεύτερη θέση. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να νικήσει Κόσοβο και Ισπανία στα δύο τελευταία κι εντός έδρας παιχνίδια της, αλλά και οι Ισπανοί να μην κάνουν νίκη απέναντι στη Σουηδία.


Σχολιάστε εδώ