Χρήστος Δημόπουλος στο “Π”: Προς όφελος του ποδοσφαίρου μας

Χρήστος Δημόπουλος στο “Π”: Προς όφελος του ποδοσφαίρου μας

Του
ΧΡΗΣΤΟΥ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ
Παλαίμαχου Ποδοσφαιριστή


Θα ζήσουμε ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα και ήδη ξεκίνησε έτσι. Οι μικροί άρχισαν να κάνουν ζημιές στους μεγάλους και οι αποστάσεις δείχνουν να έχουν μικρύνει. Πλέον δεν αποτελεί έκπληξη αν ένας θεωρητικά μεγάλος στραβοπατήσει και όλοι πρέπει να έχουν τον νου τους, με τα φαβορί να απειλούνται κάθε φορά όλο και περισσότερο.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο πρωταθλητής θα αναδειχθεί στο τέλος και όχι από νωρίς, όπως γινόταν άλλες χρονιές. Ο κόσμος επέστρεψε στο γήπεδο και το αμφίρροπο των αναμετρήσεων εννοείται πως τον ελκύει πιο πολύ.

O Ολυμπιακός έχει καλή ομάδα, το ίδιο ο ΠΑΟΚ. Την ΑΕΚ δεν την έχω παρακολουθήσει πολύ για να είμαι ειλικρινής, όμως γνωρίζω ότι το καλοκαίρι πήρε αρκετούς ποδοσφαιριστές και προσπαθεί για μια καλύτερη από την περσινή χρονιά. Όμως βλέπω ομάδες όπως ο Βόλος και ο ΠΑΣ Γιάννινα να παλεύουν επί ίσοις όροις όλους τους αγώνες τους και συχνά τα καταφέρνουν περίφημα. Και δεν σας κρύβω ότι αυτό είναι κάτι που με ευχαριστεί, με τον συναγωνισμό να αυξάνεται, την αγωνία και τη δράση να πολλαπλασιάζονται και γενικότερα το θέαμα να ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό φίλαθλο. Και μακάρι να συνεχίσουμε έτσι. Προς όφελος του ποδοσφαίρου μας θα είναι γενικότερα. Το εύχομαι από καρδιάς και το ελπίζω.

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Φωτό: blessedfootball.blogspot.com


Σχολιάστε εδώ