Στο “μηδέν” το ντέρμπι των αιωνίων – Τι έγινε στα υπόλοιπα παιχνίδια

Στο “μηδέν” το ντέρμπι των αιωνίων – Τι έγινε στα υπόλοιπα παιχνίδια

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έμειναν στο 0-0 στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 5η αγωνιστική της Super League, και πλεον στο ρετιρέ της βαθμολογίας «συγκατοικούν» ΠΑΟΚ και Βόλος.

Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να δυσκολέψει τον καλά στημένο Παναθηναϊκό δείχνοντας και κουρασμένοι από την μεγάλη νίκη στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Παναθηναϊκός “κλείδωσε” τον άξονα με κορυφαίο τον Ρούμπεν Πέρεθ, ενώ ο Γιοβάνοβιτς έκανε σωστή διαχείριση βάση των απουσιών είχε στο ροστερ μεσοαμυντικά.


Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα πέτυχε ο ΠΑΟΚ. Με εμφατικό τρόπο, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου επικράτησε με 3-1 του ΟΦΗ στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», για την 5η αγωνιστική της Super League. Στην κορυφή μαζί με τον Βόλο – και μέχρι νεωτέρας – πέρασαν οι Θεσσαλονικείς που με τα γκολ των Κάρολ Σφιντέρσκι (15’), Γιασμίν Κούρτιτς (58’) και Ντάγκλας Αουγκούστο (71’) υποχρέωσαν την ομάδα του Νίκου Νιόπλια, που μείωσε με τον Αντίλ Ναμπί (90’+1’), στην πρώτη φετινή της ήττα.


Έστω κι αν δυσκολεύτηκε, η ΑΕΚ κατάφερε να επιστρέψει στις επιτυχίες, έπειτα από την ήττα στην Τούμπα. Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς επικράτησε 3-1 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, σε αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική της Super League. Λιβάι Γκαρσία (13’), Ογνιέν Βράνιες (26’) και Στίβεν Τσούμπερ (83’) τα γκολ για τους «κιτρινόμαυρους», μείωσε προσωρινά ο Νίκος Βέργος (58’) που είχε και προσπάθεια στο δοκάρι.


Αναπάντεχη ήττα, την 2η στο πρωτάθλημα και την πρώτη στη Νεάπολη, υπέστη ο Ιωνικός, αφού σε αγώνα της 5ης ημέρας για την Super League ηττήθηκε 2-1 από τη Λαμία, η οποία σημείωσε με τη σειρά της την πρώτη εφετινή νίκη στη διοργάνωση. Οι φιλοξενούμενοι, που μέχρι τώρα είχαν μόλις ένα βαθμό στο ενεργητικό τους, άνοιξαν το σκορ στο 21΄ με πέναλτι του Μανούσου σε χέρι του Ντάλσιο, ο οποίος αποβλήθηκε, ενώ οι Νικαιώτες, που ήταν αήττητοι στους τρεις τελευταίους αγώνες τους, ισοφάρισαν στο 36΄ με τον Άοσμαν. Το 1-2 έκανε ο Γκόλεμιτς στο 55΄ και βοήθησε έτσι να ξεφύγει η ομάδα του από την τελευταία θέση.

Με πληροφορίες και από το ΑΠΕ-ΜΠΕ


Σχολιάστε εδώ