ΣΚΗΤ: Χάλκινο Μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων & Νεανίδων οι Κατσουράκη – Φρατζεσκάκης

ΣΚΗΤ: Χάλκινο Μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων & Νεανίδων οι Κατσουράκη – Φρατζεσκάκης

 

Η διάκριση των Ελλήνων στο μακρινό Περού ήρθε και την έφεραν οι νέοι του Σκητ, Εμμανουέλα Κατζουράκη και Νικόλαος Φραντζεσκάκης στο μικτό του αγωνίσματος.

Η ισχύς εν τη ενώσει…

Οι προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα δεν πέρασαν απαρατήρητες. Μετά τις σημαντικές επιδόσεις τους στα ατομικά τους αγωνίσματα, ένωσαν τη θέλησή τους για διάκριση και έφεραν την επιτυχία.

Δραματική Πρόκριση

Η πορεία προς τη διάκριση κάθε άλλο παρά εύκολη ήταν για τους Έλληνες. Χρειάστηκε αγώνας μπαράζ για να διεκδικήσουν το μετάλλιο.

Η κατάταξη του προκριματικού έφερε στην τέταρτη θέση την Ελληνική Ομάδα, ισόπαλη στο σκορ (134) με εκείνη των ΗΠΑ.

Φραντζεσκάκης και Κατζουράκη έπρεπε να εκτοπίσουν από τη μάχη για το χάλκινο, τους Αμερικανούς Ellis και Ross και στη μεταξύ τους μονομαχία τα κατάφεραν με σκορ 2 προς 1.

Επόμενο εμπόδιο η Ιταλία.

Το Ελληνικό δίδυμο είχε πλέον αντίπαλο για το Χάλκινο την Ιταλία. Έχοντας τη μεγαλύτερη ίσως παράδοση στα αγωνίσματα πήλινου στόχου, η Ιταλία είχε στους τελικούς δύο ομάδες!

Κατέληξε όμως με ένα μετάλλιο (το Χρυσό) αφού η μια της ομάδα βρέθηκε απέναντι στους Έλληνες. Με ένα μάλλον μέτριο ξεκίνημα οι Ιταλοί αθλητές Giada Longhi και Giammarco  Tuzi βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Οι Έλληνες πήραν διαφορά δύο βαθμών από τον πρώτο βατήρα. Τη διαφορά αυτή κατάφεραν, βολή με τη βολή, να την κρατήσουν μέχρι τέλους. Ήταν η διαφορά που τους οδήγησε στη διάκριση και το Χάλκινο Μετάλλιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Εφήβων & Νεανίδων

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον αγώνα πιέζοντας τον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.youtube.com/watch?v=5ntyJ_heQfg


Σχολιάστε εδώ