Με έλεγχο αστυνομικής ταυτότητας και πιστοποιητικό εμβολιασμού η είσοδος στα εστιατόρια τον χειμώνα… Χόμπι και σεξουαλικές προτιμήσεις θα δηλώνονται προαιρετικά

Με έλεγχο αστυνομικής ταυτότητας και πιστοποιητικό εμβολιασμού η είσοδος στα εστιατόρια τον χειμώνα… Χόμπι και σεξουαλικές προτιμήσεις θα δηλώνονται προαιρετικά

Ενώ η πρόσβαση σε θέατρα, σινεμά κ.ά. θα επιτρέπεται και με αρνητικό τεστ. Τεστ ΠΑΠ θα ζητείται σε ειδικές περιπτώσεις.

Το 11% όσων αρνού­νται να εμβολιασθούν είναι για… θρησκευτικούς λόγους! Φοβούνται μην τυχόν μπει μέσα τους ο «έξω από δω» τους πάρει την ψυχή και τη δώσει στον Μπιλ Γκέιτς.

Ελπίζω κάποιος νοήμων στην κυβέρνηση να φρόντισε να στείλει λουλούδια στον Στ. Κούλογλου. Τόσο σκληρή αντιπολίτευση στον Τσίπρα ούτε ο… Άδωνης.

Αν πάρουμε σοβαρά όσα λένε από την κυβέρνηση, ο Κυριάκος είναι κάτι μεταξύ Ουίνστον Τσόρτσιλ και Λιονέλ Μέσι.

(Ειδικώς δε στα μάτια του Σκέρτσου φέρνει λίγο και στον Τομ Κρουζ…)

Αν πιστέψουμε δε όσα λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνηση έχει καταρρεύσει, αλλά δεν το ξέρει ο κόσμος διότι τα ΜΜΕ είναι πουλημένα και… κρύβουν την αλήθεια!

Φωνάζουν από το ΚΙΝΑΛ ότι ο Τσίπρας κλέβει συνθήματα και ιδέες του ΠΑΣΟΚ. Εδώ τους έχει πάρει το… μισό κόμμα.

Καταρρέει ο μύθος ότι με το εμβόλιο για τον κορονοϊό αλλάζει το DNA. Πάνε τρεις εβδομάδες που εμβολιάσθηκε ο Πολάκης και δεν παρουσιάζει καμιά βελτίωση!

Και μέχρι τις εκλογές θα τους έχει πάρει μέχρι και το σαλονάκι μπαίνο­ντας δεξιά στη Χαριλάου Τρικούπη.

Είπε ο Κούλογλου ότι στη ΔΕΘ ο Τσίπρας ήταν… σούπα και αφού τον πίεσαν από την Κουμουνδούρου… διευκρίνισε ότι είναι όμως και ηγέτης. Έβαλε πιπέρι στη σούπα.

Ένα νέο, πράσινο κοινωνικό συμβόλαιο θα προτείνει στον λαό η Φώφη. Λάθος. Αυτόν τον χειμώνα στη μόδα θα κυριαρχήσουν το καφέ και το μπορ­ντό.

Ε, αφού ο Τσίπρας δηλώνει ότι θα κόψει τον ομφάλιο λώρο μεταξύ κόμματος και κράτους, τι άλλο μένει να ακούσουμε; Τον Μητσοτάκη να λέει ότι θα καταργήσει τους… πλούσιους.

Κρίμα που δεν ζει ο Άκης να καταγγείλει τη διαφθορά και να εκφράσει δημόσια τον αποτροπιασμό του για τις μίζες.

Ο Βαρουφάκης ζει;

Με τέσσερα – πέντε σπίτια, μεγάλα εισοδήματα, καταθέσεις, μετοχές σε πολυεθνικές, ο Τσακαλώτος νομίζει ότι δεν ανήκει στην ελίτ. Πιστεύει πως είναι το παιδί της διπλανής πόρτας…

Διαβάζω ότι ο Μητσοτάκης θέλει να μείνει στην Ιστορία ως ο πρωθυπουργός που άλλαξε τη χώρα. Αρκεί στο τέλος να μη γίνει ο πρωθυπουργός που… άλλαξε χώρα.

Οπότε, πιθανολογώ ότι στις προεκλογικές ομιλίες του θα παίζει δυνατά το λαϊκό hit «μη βροντοχτυπάς τις χάντρες, η δουλειά κάνει τους άντρες».

Σκληρό διάβημα στην Τουρκία για παράνομο ψάρεμα στο Αιγαίο. Τη γλιτώνουν προς το παρόν σαργοί και πεσκανδρίτσες, εξακολουθούν να κινδυνεύουν Χίος και Σάμος.

Είδα στον ύπνο μου τον Ανδρ. Λοβέρδο να μπουκάρει στην Κουμουνδούρου με mountain bike και να παίρνει πίσω τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ. Και το… cd με την «Carmina Burana».

Υποσχέθηκε ο Τσίπρας ότι τη δεύτερη φορά θα εφαρμόσει όσα είχε υποσχεθεί την πρώτη φορά και δεν τα τήρησε. Εάν κι εφόσον τα τηρήσει.

Να διασφαλιστούν τα δικαιώματα των γυναικών στο Αφγανιστάν ζητεί ο Δένδιας. Δηλαδή; Να τις ρωτούν πρώτα προτού τις μαστιγώσουν;

Ακούω ότι τη θερινή περίοδο ο καφές στη Σαντορίνη κόστιζε 7 – 8 ευρώ. Μάλλον θα τον έψηναν κατευθείαν στο ηφαίστειο.

Ο Μητσοτάκης αντιγράφει τον Σημίτη, ο Τσίπρας μιμείται τον Ανδρέα, αλλά ο κίνδυνος είναι να έχουν και οι δύο την… τύχη του Γιωργάκη!

Σύμφωνα με έρευνα, το 8,4% των πολιτών πιστεύει ότι στις επόμενες εκλογές δεν θα κερδίσει ούτε η ΝΔ ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ. Μέρες δόξας περιμένουν τον… ΠΑΣ Γιάννινα.

Είχαμε χθες σοβαρό τροχαίο με τρίκυκλο στην επαρχιακή Άμφισσας-Ιτέας, αλλά παραδόξως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατήγγειλε την κυβέρνηση.

Αποκάλυψε ο Χυτήρης ότι ο Μίκης είχε προτείνει στον Ανδρέα να κάνουν μαζί κόμμα. Πριν ήταν στο ΚΚΕ, μετά έγινε υπουργός της ΝΔ. Όπου φυσούσε ήταν ο μακαρίτης…

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ