Μάντης – Καγιαλής: Ξανά στην κορυφή του Hellenic Match Racing Tour

Μάντης – Καγιαλής: Ξανά στην κορυφή του Hellenic Match Racing Tour

Με εντυπωσιακό τρόπο βρέθηκε ξανά στην κορυφή του Hellenic Match Racing Tour η ομάδα των Μάντη-Καγιαλή επικρατώντας του Θοδωρή Τσουλφά με σκορ 3-0. Η Ομάδα των Ολυμπιονικών Παναγιώτη Μάντη και Παύλου Καγιαλή, μαζί με τους Γιάννη Μιτάκη και Γιάννη Ορφανό, κατάφεραν να κερδίσουν 3 συνεχόμενες μονομαχίες στον Μεγάλο Τελικό απέναντι στους πρωταθλητές του 2019 ER-LAC του Θοδωρή Τσουλφά, και να μην αφήσουν περιθώρια για ανατροπή. Η επικράτηση δεν ήρθε τόσο εύκολα όσο υποδεικνύει το τελικό σκορ 3-0 καθώς και οι 3 ιστιοδρομίες κρίθηκαν κυριολεκτικά στον πόντο.

Στην τρίτη θέση εξασφαλίζοντας μια θέση στο βάθρο βρέθηκε η ομάδα του Στέλιου Σωτηρίου αφού κατάφερε δύσκολα να επικρατήσει απέναντι στην ομάδα WILD HORSE του νεαρού Γιώργου Τσουλφά με σκορ 2-1. Ο «μικρός» Τσουλφάς βρέθηκε για πρώτη φορά στα ημιτελικά και σε έναν μικρό Τελικό και με την εμφάνιση του απέδειξε ότι μόνο τυχαία δεν ήταν η φετινή του πορεία και το μέλλον δικαιωματικά του ανήκει.

Τον Μεγάλο Τελικό είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν σε απόσταση αναπνοής εκλεκτοί καλεσμένοι από 2 ειδικά διαμορφωμένα catamaran yachts προσφορά της Istion Yachting. Μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν η Πρόεδρος της Επιτροπής Ανοικτής Θαλάσσης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας Εριφύλη Βαρδάκη, ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ομίλου Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης Ιωάννης Μαραγκουδάκης, ο Ταμίας του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος Χριστόφορος Στράτος και ο CEO της Nespresso Αντώνης Αυγερόπουλος.

Για άλλη μια χρονιά, μεγάλος χορηγός στον τελικό ήταν η εταιρεία Nespresso όπου προσέφερε στους καλεσμένους της διοργάνωσης Εκλεκτές Ποικιλίες καφέ. Η Nespresso αποτελεί την ηγέτιδα εταιρεία καφέ σε μερίδες παγκοσμίως. Η παρουσία της Nespresso στην Ελλάδα μετρά 22 χρόνια, λειτουργώντας ένα δίκτυο 11 Boutiques σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα.

Η Istion Yachting, η δυναμική και πρωτοπόρος εταιρεία του ελληνικού yachting, η οποία ειδικεύεται στις πωλήσεις, στη διαχείριση και στις ναυλώσεις σκαφών αναψυχής, εκπροσωπώντας τα μεγαλύτερα ναυπηγεία παγκοσμίως. 
προσέφερε την ευκαιρία στους καλεσμένους να απολαύσουν τον Μεγάλο Τελικό στην άνεση ενός πολυτελούς catamaran.

Τη διοργάνωση υποστηρίζουν περήφανα οι εταιρείες Rib Cruises, με εξειδίκευση στην ενοικίαση rib boats στην Ελλάδα, προσφέροντας με το έμπειρο προσωπικό της ασφαλείς λύσεις και μοναδικές εμπειρίες στις Ελληνικές θάλασσες, η Branding Park που προσφέρει καινοτόμες προτάσεις εταιρικής επικοινωνίας, η Salty Bag που σχεδιάζει και κατασκευάζει μοναδικές δημιουργίες από παλιά ιστιοπλοϊκά πανιά, και η Sail Marine, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ναυτιλιακών ειδών στην Ελλάδα.


Φωτό: ICARUS Sports


Σχολιάστε εδώ