Πήρε φωτιά το πρωτάθλημα!

Πήρε φωτιά το πρωτάθλημα!

– Τρελαίνει κόσμο ο Βόλος και γενικότερα οι θεωρητικά μικροί κοντράρουν στα ίσα τους μεγάλους

Παίζουμε σήμερα την τέταρτη μόλις αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα και ήδη το πρωτάθλημα έχει πάρει φωτιά! Ο εντυπωσιακός Βόλος, με το «3 στα 3», απειλεί άμεσα τον Παναθηναϊκό το μεσημέρι (16:00) στη «Λεωφόρο», ενώ την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην Τρίπολη από τον Αστέρα.

Στις 18:15 η Λαμία υποδέχεται τον Παναιτωλικό, ενώ το βράδυ (20:30) το ντέρμπι των «Δικεφάλων» ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ υπόσχεται σασπένς και άφθονες στιγμές ποδοσφαιρικής έντασης. Η αγωνιστική ολοκληρώνεται αύριο με τους αγώνες ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ (17:15), Απόλλων Σμύρνης-Ιωνικός και Ατρόμητος-Άρης (19:30).

Μέχρι στιγμής, το στοιχείο που ελκύει είναι ότι οι θεωρητικά μεγάλοι τα βρίσκουν σκούρα με τους θεωρητικά μικρούς. Ακόμη και οι νίκες τους, όταν και εφόσον στο τέλος κατακτιούνται, προκύπτουν ύστερα από σκληρή μάχη και προσπάθεια μέχρις εσχάτων. Και αν συνεχιστεί αυτό, θα μιλάμε για το πιο αμφίρροπο και συναρπαστικό πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων.

Ώρα Ευρώπης

Μεσοβδόμαδα οι εκπρόσωποί μας έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και πάλι. Το βράδυ της Πέμπτης (19:45) ο Ολυμπιακός, με τον αέρα της επικράτησής του επί της Αντβέρπ, ταξιδεύει στην Κωνσταντινούπολη για να αντιμετωπίσει την πάντα επικίνδυνη Φενερμπαχτσέ του Δημήτρη Πέλκα.

Ενώ λίγο αργότερα (22:00) ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, φιλοδοξώντας να ντουμπλάρει τις νίκες του, μετά τη σχετικά εύκολη νίκη του στο Γιβραλτάρ επί της Λίνκολν.

Πρέπει να τονίσουμε ότι οι ομάδες μας δεν αγωνίζονται μόνο για τη δική τους πρόοδο αλλά και για να ξεκολλήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο από τα χαμηλά της κατάταξης της UEFA, στόχος εξίσου υψηλός, όσο και δύσκολος.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ