Συνήγοροι κυκλωμάτων δουλεμπόρων…

Συνήγοροι κυκλωμάτων δουλεμπόρων…

Επειδή ο κίνδυνος να αντιμετωπίσει η χώρα ένα νέο μεταναστευτικό ρεύμα είναι μεγάλος, πρέπει επιτέλους να υπάρξει εθνική ομοψυχία για αυτήν τη σημαντική πρόκληση.

Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν πολιτικές δυνάμεις και στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης που είναι διαρκώς συνήγοροι όχι απλώς των μεταναστών, αλλά τελικώς των κυκλωμάτων δουλεμπόρων και των πολιτικών του Ταγίπ Ερντογάν, με τις οποίες εργαλειοποιεί τους αθώους πρόσφυγες και μετανάστες.

Δεν είναι δυνατόν στην Ευρωβουλή να υπάρχουν έλληνες ευρωβουλευτές που συντάσσονται με εκείνους τους Ευρωπαίους που το ενδιαφέρον τους για τους πρόσφυγες φθάνει μέχρι να εξασφαλίσουν ότι θα παραμείνουν εγκλωβισμένοι σε ελληνικά νησιά και δεν θα φθάσουν στις χώρες τους. Και κατόπιν, πάλι με συνηγορία ελλήνων πολιτικών, να ασκούν κριτική στην εκάστοτε ελληνική κυβέρνηση, επειδή δεν μεταχειρίζεται όπως πρέπει τους μετανάστες και τους πρόσφυγες.

Και τελικά θα πρέπει όλες οι πολιτικές δυνάμεις –και ο ΣΥΡΙΖΑ– να αποδεχθούν και να συμφωνήσουν ότι το δικαίωμα της χώρας να προστατεύει τα σύνορά της περιλαμβάνει και την υποχρέωση αποτροπής κάθε παράνομης εισόδου στην ελληνική επικράτεια, είτε χερσαία είτε θαλάσσια…

[email protected]

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Διαβάστε τα άρθρα της στήλης  “ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Εξωφρενικών” ΕΔΩ


Σχολιάστε εδώ