Ανάλεκτα!

Ανάλεκτα!

Ας φύγει πρώτος

«Να πει ο Τσίπρας με ποιους θα κυβερνήσει. Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να τελειώσει με το παρελθόν του και να εμφανιστούν νέα πρόσωπα. Χρειάζεται να κάνει τις αναγκαίες κινήσεις, διότι το κενό και τη διαφορά από την κυβερνητική φθορά, που δείχνουν όλες οι μετρήσεις, θα την καλύψει κάποιο άλλο κόμμα», δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου.

Άρα, αποστρατεύεται και ο ίδιος γιατί έρχεται από το… πολύ παρελθόν.

Σημαντικό

«Ο μη εμβολιασμός δεν συνιστά πειθαρχικό αδίκημα που θα επισείει την ποινή της απόλυσης στον δημόσιο τομέα», τονίζει η βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ και πολύ γνωστή εργατολόγος Άννα Ευθυμίου, η οποία έθεσε και σειρά ερωτημάτων που εγείρονται εν όψει των νομοθετικών πρωτοβουλιών του αρμόδιου υπουργείου.

Και απαγωγές

Μετά τις συμμορίες αλλοδαπών, την τελευταία περίοδο έχουν εμπλακεί και οι Ρομά στις αρπαγές πακιστανών μεταναστών, με σκοπό να εισπράξουν λύτρα από συγγενικά τους πρόσωπα για την απελευθέρωσή τους.

Οι απαγωγές αλλοδαπών ήρθαν ξανά στην επικαιρότητα μετά την εξιχνίαση από την Αστυνομία μιας υπόθεσης με θύμα έναν Πακιστανό ο οποίος ζει και εργάζεται στο Κορωπί.

Σύρραξη

Ο πρόεδρος των Δικηγορικών Συλλόγων Δημήτρης Βερβεσός καλεί την πρόεδρο του Αρείου Πάγου Μαρία Γεωργίου να συνεργαστεί με τον δικηγορικό κόσμο της χώρας, με αφορμή την ένταση που έχει ξεσπάσει ανάμεσά τους σχετικά με την χορήγηση ανωνυμοποιημένων στατιστικών στοιχείων για τον χρόνο καθυστέρησης στην έκδοση δικαστικών αποφάσεων.

Μετά την άρνηση της κυρίας Γεωργίου να χορηγήσει τα στοιχεία στους δικηγόρους, οι τελευταίοι… βγήκαν στα κεραμίδια.

Άνθρωποι

Δεκάδες πολίτες στη Μυτιλήνη πήγαν να δώσουν δείγμα σάλιου προκειμένου να βρεθεί δότης μυελού των οστών για ένα μικρό αγοράκι μόλις 16 μηνών από τα Πάμφιλα, το οποίο νοσηλεύεται στο Ογκολογικό της «Ελπίδας», έχοντας ξεκινήσει θεραπείες για λευχαιμία.

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Μυτιλήνης διοργανώνει έκτακτες δράσεις προς αναζήτηση και εγγραφή νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

Το όχημα

Η αμερικανική εταιρεία Jetpack Aviation κατασκεύασε και ξεκίνησε τις δοκιμές ενός επαναστατικού, σε σχεδιασμό και τεχνολογία, νέου ιπτάμενου οχήματος. Η Jetpack Aviation αποφάσισε να στρέψει το ενδιαφέρον της στη δημιουργία μιας ιπτάμενης μοτοσικλέτας.

Το όχημα, που φέρνει στον νου τα ιπτάμενα οχήματα στην ταινία «Πόλεμος των Άστρων: Η Επιστροφή των Τζεντάι», μπορεί σύμφωνα με τους κατασκευαστές του να κινείται σε ύψος 15.000 ποδών και να πιάνει ταχύτητες 460 χλμ./ώρα.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ