Αντώνης Αντωνιάδης στο “Π”: Τι μου άρεσε και τι δεν μου άρεσε από την επιστροφή μου στη «Λεωφόρο»

Αντώνης Αντωνιάδης στο “Π”: Τι μου άρεσε και τι δεν μου άρεσε από την επιστροφή μου στη «Λεωφόρο»

Του
ΑΝΤΩΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ
Παλαίμαχου Ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού


Παλαιότερα παρακολουθούσα συχνότερα τον Παναθηναϊκό, όσο μπορούσα. Το τελευταίο διάστημα έλειψα λόγω μιας περιπέτειας υγείας που είχα, αλλά ευτυχώς όλα καλά, περαστικά να είναι. Τον είδα και πάλι το περασμένο Σάββατο, στην πρεμιέρα με τον Απόλλωνα. Και παρά τα αμυντικά προβλήματα που αντιμετώπισε, μπορώ να πω ότι ευχαριστήθηκα από αυτό που συνολικά παρακολούθησα, διαπίστωσα μια αλλαγή προς το καλύτερο.

Αν και αρχή ακόμη, αυτός ο Βιτάλ, ο Βραζιλιάνος, πρέπει να είναι μεγάλη περίπτωση. Γενικά οι μεταγραφές δείχνουν προς τη σωστή κατεύθυνση και θέλω να πιστεύω ότι η συνέχεια θα είναι ακόμη πιο θετική. Στην άμυνα είπαμε χρειάζεται δουλειά και ίσως κάποια προσθήκη ακόμη, ωστόσο μετά από καιρό φύγαμε ικανοποιημένοι από τη «Λεωφόρο» και με την εντύπωση ότι η ομάδα θα χτυπήσει τετράδα και ίσως κάτι περισσότερο.

Αυτό που δεν μου άρεσε καθόλου ήταν η γκρίνια στην εξέδρα. Βρισιές στον Αλαφούζο, στον Βαρδινογιάννη και δεν συμμαζεύεται. Είμαι υπέρ της κριτικής. Και εγώ κατά το παρελθόν έχω ασκήσει, και σκληρή μάλιστα. Τη διχόνοια όμως δεν την μπορώ με τίποτα. Μια οικογένεια είμαστε, μην το ξεχνάμε ποτέ αυτό. Όλοι έκαναν και κάνουν λάθη. Μόνο όποιος δεν δουλεύει είναι αλάνθαστος. Ο Παναθηναϊκός θα έχει μέλλον, αν δεν ξεχνά το παρόν αλλά και το παρελθόν του.

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Φωτό: bizznews.gr


Σχολιάστε εδώ