Μέχρι πρότινος ο Μητσοτάκης έπαιρνε στελέχη από άλλα κόμματα, τώρα φέρνει τεχνοκράτες από άλλες χώρες… Την επόμενη φορά…

Μέχρι πρότινος ο Μητσοτάκης έπαιρνε στελέχη από άλλα κόμματα, τώρα φέρνει τεχνοκράτες από άλλες χώρες… Την επόμενη φορά…

…παίζει να κουβαλήσει μάνατζερ από τον Κρόνο. (Μετά τους εξωγήινους θα μας έρθουν και τα UFO…)

Ορθώς στον ΣΥΡΙΖΑ πιστεύουν ότι ο Μητσοτάκης θα πέσει από μόνος του. Γιατί αν περιμένουν να τον ρίξει η αντιπολίτευση…

…πιο πιθανό είναι να πάρει το Τσάμπιονς Λιγκ ο Πανιώνιος!

Από τη στιγμή που ο Κυριάκος διόρισε γιατρό (Κικίλιας) στο Τουρισμού και δικηγόρο στο Υγείας (Πλεύρης), δεν είναι έκπληξη ότι έβαλε πτέραρχο αρμόδιο για τους σεισμούς.

Στον επόμενο ανασχηματισμό βλέπω να βάζει στο Οικονομικών influencer για υπουργό και στο Παιδείας make up artist.

Αυξάνονται τα κρούσματα ασθενών με κορονοϊό που αρνούνται να εμβολιαστούν. Αντί για τους γιατρούς προτιμούν να τους αναλάβει ο… Άγιος Πέτρος!

«Αναγκαίο κακό» η συγκυβέρνηση με τον Καμμένο, παραδέχθηκε ο Τσίπρας. Σου λέει, μπορεί η χώρα να έφτασε στα πρόθυρα της χρεοκοπίας, αλλά δεν… χάλασε κι ο κόσμος.

Ε, αφού εμβολιάσθηκε ο Πολάκης, τι άλλο μένει να ακούσουμε; Ότι πα­ντρεύεται ο Τρύφων Σαμαράς.

Ουδέν κακόν, αμιγές καλού… Έκλεισαν μεν οι τράπεζες, αλλά έγιναν υπουργοί η Νοτοπούλου και ο Χαϊκάλης.

Και ο μεν Γιωργάκης στο παρελθόν μετέτρεψε το ΠΑΣΟΚ σε ΜΚΟ για την κλιματική αλλαγή, ο Κυριάκος βλέπω να κάνει τη ΝΔ startup για την αειφόρο μελισσοκομία.

Ένδεια στελεχών στη ΝΔ βλέπει κι η Φώφη. Η οποία έχει δεξί χέρι τον Σκανδαλίδη, που έχει ξεμείνει από την… εποχή των παγετώνων.

Απορία: Ο Κυριάκος πήγε στην κηδεία του Μίκη με διαφημιστική ομπρέλα ξενοδοχείου επειδή έχει άγνοια κινδύνου ή διότι… έχει άγνοια γενικώς;

Πλάκα έχουν διάφοροι ψεκασμένοι, που φοβούνται ότι με το εμβόλιο θα αλλάξει άρδην το DNA τους. Και, δηλαδή, πόσο χειρότερα μπορεί να γίνουν;

Επίσης, η Γη είναι επίπεδη. Αν ήταν στρογγυλή θα χύνονταν οι θάλασσες.

Γκρινιάζουν στον ΣΥΡΙΖΑ επειδή ο Μητσοτάκης έβαλε υπουργό από την Κύπρο. Αν ήταν από το Πακιστάν ή το Μπαγκλαντές δεν θα είχαν πρόβλημα.

Εύγε στη Φώφη για την απόφασή της το ΚΙΝΑΛ να ακολουθήσει αυτόνομη πορεία. Θα ήταν κρίμα να… πάρουν κι άλλους στον λαιμό τους.

Δεσμεύθηκε ο Τσίπρας ότι θα ξηλώσει το Ασφαλιστικό, θα καταργήσει τον νόμο για την Παιδεία και τα Εργασιακά, αλλά για τη… Eurovision ούτε λέξη.

Αυτοί που νοσούν, αλλά αρνούνται να διασωληνωθούν, τι ακριβώς πηγαίνουν να κάνουν στα nοσοκομεία; Να δουν αν έχουν ωραίο espresso στο κυλικείο;

Το κακό δεν είναι που ο Μητσοτάκης βρίσκεται σε σύγχυση, το χειρότερο θα ήταν να αποφασίζει βάσει σχεδίου!

Είπε ο Τσίπρας στο Open ότι καμιά κυβέρνηση δεν θα τα κατάφερνε καλύτερα στο Μάτι! Ότι είναι… περήφανος για τους 102 νεκρούς δεν είπε.

Λάθος! Για όσους νοσηλεύονται με κορονοϊό κaι αρνούνται να διασωληνωθούν δεν πρέπει να επεμβαίνει ο αρμόδιος εισαγγελέας, αλλά ο… πλησιέστερος ψυχίατρος.

Έφυγε από τη ζωή ο Ζαν Πολ Μπελμοντό και έμεινε να εκπροσωπεί την ανδρική γοητεία ο… Δ. Παπαδημούλης.

Συγγνώμη, αλλά κι εσείς αν ήσασταν 16 – 25 χρονών, στην κηδεία του Mad Clip θα πηγαίνατε, όχι στου Μίκη Θεοδωράκη.

«Γίναμε διεθνώς ρεζίλι με την υπουργοποίηση του Πλεύρη», σημειώνει η Όλγα Γεροβασίλη. Ναι, αλλά έτσι μπορεί να ξεχάσουμε ότι είχαν γίνει υπουργοί Νοτοπούλου και Χαϊκάλης.

Αναλογικά, περισσότερους έλληνες παίκτες έχει στο ρόστερ του ο Ολυ­μπιακός, απ’ ό,τι… Νεοδημοκράτες η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Κάθε φορά που μιλάει δημόσια ο Βαρουφάκης πρέπει να βάζουν «κονσέρβα» γέλια θεατών, ό­πως στις κωμωδίες στην αμερικανική τηλεόραση.

Υφίσταται, λέει, κόμμα Τράγκα, έχει και επιτροπή για στρατιωτικά ζητήματα! Τι μαθαίνει κανείς διαβάζοντας «Cosmopolitan» (σελ. 66, «Το σεξ μετά τα 80»).

Επαναφορά του ονόματος και του συμβόλου του ΠΑΣΟΚ προτείνουν Λοβέρδος και Καστανίδης. Πώς το είχε πει ο Καζαντζίδης; «Μην σκαλίζεις τη στάχτη…».

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ